منطقه ۹ شیراز در مسیر توسعه سبز؛ ساخت ۱۳ بوستان جدید در دست اجرا

شهردار منطقه ۹ شیراز از اجرای هم‌زمان ۹۸ پروژه عمرانی و خدمات شهری و احداث ۱۳ بوستان جدید با مساحت ۳۲ هکتار در این منطقه خبر داد

منطقه ۹ شیراز در مسیر توسعه سبز؛ ساخت ۱۳ بوستان جدید در دست اجرا

شهردار منطقه ۹ شیراز از اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری در این منطقه خبر داد و اعلام کرد: ۱۳ بوستان جدید با مجموع مساحت ۳۲ هکتار در منطقه ۹ در دست احداث است.

عبدالصالح رستم‌زاده روز دوشنبه، هشتم دی‌ماه، در نشست شهرداری منطقه ۹ با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌ها گفت: بودجه مصوب عمرانی و خدمات شهری این منطقه در سال جاری به ۱۱۸۶ میلیارد تومان رسیده که منطقه ۹ را در زمره مناطق دارای بالاترین سطح بودجه عمرانی در کلان‌شهر شیراز قرار داده است.

وی با اشاره به اجرای هم‌زمان ۹۸ پروژه فعال عمرانی و خدمات شهری افزود: علاوه بر این پروژه‌ها، ۵۸ طرح دیگر نیز در مرحله انعقاد قرارداد قرار دارد؛ موضوعی که منطقه ۹ را به یکی از پرتکاپوترین کانون‌های توسعه شهری شیراز تبدیل کرده است.

شهردار منطقه ۹ با تأکید بر رویکرد توسعه‌محور مدیریت شهری تصریح کرد: جبران کمبود سرانه فضای سبز از اولویت‌های اصلی منطقه به شمار می‌رود و در همین راستا، احداث ۱۳ بوستان شهری در دستور کار قرار گرفته که برخی از آن‌ها جزو پروژه‌های شاخص شهری محسوب می‌شوند.

رستم‌زاده با اشاره به بوستان طلاییه گفت: این بوستان با وسعت ۳.۵ هکتار و اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان، بزرگ‌ترین مجموعه فضای سبز منطقه است که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بهره‌برداری از آن برای سال آینده پیش‌بینی شده است.

وی همچنین به بوستان علوم اشاره کرد و افزود: این بوستان با مساحت حدود ۱۲ هزار مترمربع و اعتباری نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان به حدود ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است. اسکلت ساختمان‌ها تکمیل شده و عملیات محوطه‌سازی و اجرای سازه منظرگاه در حال انجام است. در این مجموعه، موزه علوم با زیربنای هزار مترمربع نیز پیش‌بینی شده است.

شهردار منطقه ۹ ادامه داد: در شهرک سامان، بوستان تخصصی کودک و ورزش‌های کودک در زمینی به وسعت دو هکتار و با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان در حال احداث است که فاز نخست آن به حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و فاز دوم نیز وارد مرحله اجرا شده است. همچنین یک مجموعه ورزشی سه‌هزار مترمربعی با اعتباری نزدیک به ۶۸ میلیارد تومان در مجاورت این بوستان در حال ساخت است.

توسعه زیرساخت‌های ورزشی

رستم‌زاده با اشاره به ارتقای سرانه‌های ورزشی منطقه اظهار کرد: در گذشته منطقه ۹ تنها دو سالن ورزشی داشت، اما اکنون چهار سالن ورزشی جدید در شهرک‌های امام حسین(ع)، سامان، سبحان و رضوان در دست احداث است که سالن ورزشی شهرک امام حسین(ع) با حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، جلوتر از سایر پروژه‌ها قرار دارد.

دفع آب‌های سطحی؛ عملکرد مؤثر در بارندگی‌ها

وی در ادامه با اشاره به اقدامات زیرساختی گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای عملیات لوله‌گذاری و هدایت آب‌های سطحی در محورهایی مانند بلوار اتوبوسرانی، والفجر، شهید شفیعی و گل محبوبه هزینه شده است. همچنین قرارداد ۷۰ میلیارد تومانی پروژه حدفاصل پل شهیدان دست‌بالا تا رودخانه منعقد شده و به‌زودی وارد فاز اجرایی می‌شود.

شهردار منطقه ۹ تأکید کرد: اجرای این پروژه‌ها موجب شده این منطقه در زمان بارندگی‌ها با کمترین میزان آب‌گرفتگی مواجه باشد.

تکمیل پیاده‌روسازی تا پایان ۱۴۰۴

رستم‌زاده با اشاره به بهسازی معابر گفت: سال گذشته بیش از ۴۲۱ هزار مترمربع پیاده‌روسازی در منطقه انجام شد و تاکنون نیز حدود ۱۵ هزار مترمربع دیگر اجرا شده است. هدف‌گذاری مدیریت شهری این است که تا پایان سال ۱۴۰۴ هیچ پیاده‌روی خاکی در محدوده منطقه باقی نماند.

تقویت زیرساخت‌های پدافند غیرعامل

وی در پایان از پیشرفت پروژه‌های پدافند غیرعامل خبر داد و گفت: ایستگاه آتش‌نشانی خیابان هویزه با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه تکمیل است و دو ایستگاه دیگر نیز در مرحله پیمانکاری و بازسازی قرار دارند. همچنین انبار بحران منطقه به‌طور کامل احداث شده و در مرحله تجهیز قرار دارد.