سیل خروشان در رویدر؛ ۳ کودک گرفتار جریان آب شدند

سیلاب در روستای چلو کرویه هرمزگان سه کودک را گرفتار کرد؛ دو کودک نجات یافتند اما دختر ۱۰ ساله مفقود شد.

سیل خروشان در رویدر؛ ۳ کودک گرفتار جریان آب شدند

بارش‌های شدید در غرب هرمزگان موجب وقوع سیلاب در روستای چلو کرویه شد و سه کودک در کنار رودخانه گرفتار جریان آب شدند. در حالی که دو کودک توسط مادرشان نجات یافتند، یک دختر ۱۰ ساله همچنان مفقود است و تیم‌های امدادی به‌طور شبانه‌روزی عملیات جستجو برای یافتن او را ادامه می‌دهند. مسئولان هشدار داده‌اند شهروندان از نزدیک شدن به مسیر رودخانه‌ها و مناطق پرخطر خودداری کنند.

جزئیات حادثه سیلاب در روستای چلو کرویه

طبق گزارش‌ها، سه کودک اهل این روستا برای تماشای بارش‌های شدید و جریان سیل به نزدیکی رودخانه رفتند که ناگهان جریان آب آنها را با خود برد. دو کودک توسط مادرشان نجات یافتند، اما دختر ۱۰ ساله‌ای که همراهشان بود همچنان مفقود است.

صدیق علی‌نیا، عضو شورای شهر رویدر، ضمن تایید این حادثه گفت: «وضعیت منطقه به دلیل شدت سیلاب بسیار حساس است و عملیات جستجو برای یافتن کودک مفقود همچنان ادامه دارد.»

هشدار هواشناسی و ورود سامانه بارشی جدید

با ورود سامانه دوم بارشی و تشدید بارش‌ها، اداره هواشناسی هرمزگان هشدار قرمز صادر کرده و از مردم خواسته است از رفتن به مسیر رودخانه‌ها، دشت‌ها و مناطق پرخطر خودداری کنند. کارشناسان هواشناسی تاکید کرده‌اند که احتمال طغیان مجدد رودخانه‌ها و وقوع سیلاب در سایر نقاط غرب استان وجود دارد.

اهمیت اجتماعی و امنیتی حادثه

حادثه سیلاب در چلو کرویه نشان‌دهنده حساسیت مناطق روستایی هرمزگان در برابر تغییرات جوی و بارش‌های شدید است. نبود زیرساخت‌های مناسب مدیریت سیلاب در این مناطق می‌تواند جان کودکان و افراد محلی را به خطر بیندازد. از این رو همکاری شهروندان با تیم‌های امدادی و توجه به هشدارهای هواشناسی ضروری است.

تحلیل کوتاه: این حادثه بار دیگر ضرورت ارتقای سیستم هشدار و مدیریت سیلاب در روستاهای هرمزگان را نشان می‌دهد. سرمایه‌گذاری در ساخت مسیرهای ایمن، اطلاع‌رسانی سریع و آموزش‌های محلی می‌تواند در کاهش خطرات سیلاب موثر باشد.