کاهش ۶ درجه‌ای دما در مناطق جنوبی فارس / جوی پایدار در آخر هفته برقرار است

مدیرکل هواشناسی فارس از کاهش شش درجه‌ای دما در مناطق جنوبی استان خبر داد و گفت: پیش از این دمای برخی مناطق جنوبی مثل دژگاه دهرم به ۵۰ درجه رسیده بود اما در شبانه‌روز گذشته این دما به ۴۴ درجه رسیده است.

کاهش ۶ درجه‌ای دما در مناطق جنوبی فارس / جوی پایدار در آخر هفته برقرار است

قاسم حسینی مدیرکل هواشناسی فارس از کاهش شش درجه‌ای دما در مناطق جنوبی استان خبر داد و گفت: پیش از این دمای برخی مناطق جنوبی مثل دژگاه دهرم به ۵۰ درجه رسیده بود اما در شبانه‌روز گذشته این دما به ۴۴ درجه رسیده است.
 در شبانه‌روز گذشته دژگاه دهرم و لامرد با دمای ۴۴ درجه گرم‌ترین نقاط استان فارس و دشت نمدان اقلید با دمای سه درجه سردترین نقطه استان بوده‌اند.
وی دمای هوای شیراز را در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۳۳ درجه و کمینه ۱۸ درجه اعلام کرد و در عین حال افزود: دمای هوا از پایان هفته جاری به سمت اوایل هفته آینده به تدریج افزایش پیدا می‌کند. در بعدازظهر امروز سه‌شنبه، ششم خرداد در برخی نقاط شمالی استان فارس کمی افزایش ابر رخ خواهد داد.
 روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، هفتم و هشتم خرداد طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب در مناطق شمالی، مرکزی و شرقی کمی افزایش ابر و در مناطق غربی و جنوبی افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
روزهای جمعه و شنبه، نهم و دهم خرداد جاری جوی به نسبت پایدار در سطح استان فارس حاکم خواهد بود.