کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد

کاروان بزرگ مشایه اهواز بزرگترین کاروان پیاده‌روی اربعینی کشور عصر سه‌شنبه حرکت خود را به سوی کربلای معلی آغاز کرد.

در شب شهادت حضرت رقیه (س) و در آستانه ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، در چهاردهمین سال پیاپی، کاروان بزرگ مشایه اهواز، بزرگترین کاروان پیاده‌روی اربعین کشور با حضور باشکوه مردم ولایتمدار و عاشقان حسینی حرکت خود را از شهر اهواز به سمت مرز چذابه آغاز کرد تا به سیل خروشان زائران اربعین حسینی محلق شوند.

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد + فیلم

کاروان بزرگ مشایه اهواز متشکل از زائران حسینی از مناطق مختلف از جمله کوی علوی، نهضت آباد، ملاشیه، عین ۲، کوی سیاحی و کوی سادات با در دست داشتن پرچم اباعبدالله الحسین(ع) و پرچم طوایف راهی کربلا شدند.

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد + فیلم

این کاروان یک حرکت کاملا مردمی و خودجوش است که هرساله به صورت باشکوه برگزار می شود و بیش از ۴۰ هزار زائر در آن به صورت پیاده‌روی تا چذابه حرکت می کنند و پس از آن نیز حرکت خود را به سمت کربلا ادامه می‌دهند.

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد + فیلم

هرساله هزاران زائر اربعین حسینی شهرستان اهواز در قالب کاروان مشایه در منطقه عین ۲ اهواز جمع شده و حرکت خود را سمت کربلای معلی آغاز می کنند.

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد + فیلم

همواره از این راهیپمایی بزرگ تحت عنوان کاروان صد هزار نفری یاد می‌شود چرا که در طول مسیر نیز کاروان‌های مختلفی به این مشایه اضافه می شوند.

کاروان بزرگ مشایه اهواز به سمت کربلای معلی حرکت کرد + فیلم

همچنین در حاشیه این مراسم حجت الاسلام احسان‌ فردآقایی معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از این کاروان بزرگ اربعینی بیش از ۸۰ موکب در مسیر از اهواز تا پایانه مرزی چذابه پذیرایی می‌کنند، گفت: به همراه کاروان مشایه اهواز ۳۰ روحانی مبلغ اعزام شده و در طول مسیر به برپایی نمازهای جماعت، مجالس عزاداری، بیان احکام و تبیین فرهنگ عاشورا و جهاد تبیین می‌پردازند.