نماینده شادگان: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه شکست دشمن است
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه شکست دشمن است، گفت: حضور پرشور مردم در این مراسم، نشانه زنده بودن انقلاب و آرمانهای آن است.
هاشم خنفری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد اقتدار و پایبندی به آرمانهای انقلاب و برهم خوردن محاسبات دشمن علیه انقلاب است.
وی با تاکید بر ضرورت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، افزود: مردم قطعاً مانند سالهای گذشته حضور گسترده و پُر شوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن در اقصی نقاط کشور خواهند داشت.
خنفری ادامه داد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تثبیت و حمایت از نظام و خنثیسازی توطئهها علیه جمهوری اسلامی موثر است.
نماینده مردم شادگان در مجلس در پایان با اشاره به اهمیت حضور حداکثری مردم در این مراسم، تاکید کرد: ۲۲ بهمن نماد وحدت، همدلی و پایبندی ملت ایران نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی است و مردم شهرستان شادگان همواره با حضور باشکوه خود در این مناسبتها، حمایت خود را از انقلاب و ارزشهای آن نشان میدهند.
Admin 6 




