نماینده شیراز و زرقان در مجلس:

مردم در صورت لزوم برای حضور در جنگ ثبت نام می‌کنند

عزیزی: حضور مردم در صحنه، توان رزم نیروهای مسلح ما را افزایش می دهد

مردم در صورت لزوم برای حضور در جنگ ثبت نام می‌کنند

نماینده شیراز و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر شرایطی فراهم شود که نیاز باشد- ملت ایران برای حضور در جنگی ثبت نام کنند، باز هم این کار را خواهند کرد.

ابراهیم عزیزی گفت: حضور مردم در صحنه، توان رزم نیروهای مسلح ما را افزایش می دهد و این موجب سپاسگزاری است.

به گفته وی، مردم غم از دست دادن مردی بزرگ و الهی را در دل دارند اما باز هم در صحنه حضور دارند. 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: مردم ما پیام دیگری هم دارند و آن این است که هر کسی مخل نظم مردم شود با مشت محکم آنها روبرو خواهد شد. این پیام مردم هم‌زمان با اقتدارآفرینی نیروهای مسلح درس عبرتی برای دشمنان و فریب خوردگان داخلی خواهد بود.

عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه پایگاه‌های آمریکا در منطقه، هدف قاطع، قانونی و مشروع ما است، گفت: اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی چشم به ناامنی در ایران داشته باشند، هر نقطه‌ای از جهان را برای آن‌ها ناامن خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران وظیفه دفاع از ملت خود را بر عهده دارد، افزود: ما موظفیم در برابر متجاوز بایستیم و با آن‌ها در هر نقطه‌ای از جهان برخورد کنیم.

عزیزی با بیان اینکه در ایران اسلامی دو رکن قدرت ساز داریم، گفت: آنچه دشمن می بیند فعالیت و قدرت‌سازی مردم به صورت هم زمان است. مردم در میادین و خیابان‌ها در فرصت های مختلف حضور می یابند تا پشتیبان واقعی نیروهای مسلح باشند.

نماینده شیراز در مجلس ادامه داد: بخش قابل توجهی از مردم که به مراسم ها می آیند، حاضرند در قالب بسیج میلیونی از کشور دفاع کنند، این ظرفیت منحصر به ایران اسلامی است که در پرتو اقدامات حکیمانه امام(ره) و رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی تا به امروز بود و حضور بسیج و نیروهای مردمی و مردم را به عنوان یک عنصر قدرت ساز به صحنه آوردند.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز مردم در میادین شهرهای بزرگ و کوچک حاضر می شوند، ایمان، اراده، وحدت، انسجام، ایستادگی و حماسه آفرینی در آنها موج می زند.