صدرا، مقصدی نو برای سرمایه گذاری و توسعه پایدار

صدرا، مقصدی نو برای سرمایه گذاری و توسعه پایدار

رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر صدرا گفت: توجه به ظرفیت‌های موجود سرمایه گذاری در شهر صدرا، عامل اصلی تحول در این شهر در آینده نزدیک خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی کشاورزی با اشاره به راه اندازی واحد سرمایه‌گذاری شهرداری صدرا، افزود: صدرا یکی از مناطق پر ظرفیت استان فارس و جنوب کشور در حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها است و شناسایی استعداد‌ها و اجرای ظرفیت‌های این شهر بویژه در حوزه پزشکی، گردشگری و ورزشی از هدف‌های اصلی راه اندازی این واحد در شهرداری است.

رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر صدرا تصریح کرد: با منابع دولتی و شهرداری نمی‌توان کمبود‌ها را جبران کرد باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در کوتاه‌ترین زمان مهیا کرد.

وی، حفظ سرمایه گذاران فعال در سطح شهر و کمک گرفتن از آن ها برای جذب سرمایه‌گذاران جدید را از رویکرد‌های اصلی کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر صدرا اعلام کرد.

عضو شورای شهر صدرا گفت: واحد سرمایه‌گذاری شهرداری صدرا با توجه ظرفیت جغرافیایی این شهر تلاش می کند استعداد‌های این شهر در حوزه‌های مختلف سرمایه گذاری را معرفی و امور مربوط به طرح های های مشارکتی و موانع پیش روی سرمایه‌گذاران را رفع کند.

کشاورزی افزود: با توجه به نزدیکی صدرا به شهر شیراز و موقعیت جغرافیایی مناسب این شهر برای اجرای طرح های رفاهی و تجاری از سرمایه‌گذاران برای سرمایه گذاری در این شهر دعوت و حمایت می شود.