شروع نگرانکننده استقلال خوزستان؛ شکست ۴ بر یک مقابل پرسپولیس
پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال با ارائه نمایشی هجومی، استقلال خوزستان را با نتیجه ۴ بر یک شکست داد و دومین پیروزی متوالی خود در فصل جدید را به دست آورد.
پرسپولیس و استقلال خوزستان چهارشنبه شب در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که در نهایت با برتری پرگل سرخپوشان به پایان رسید.
پرسپولیس که هفته نخست را با پیروزی پشت سر گذاشته بود، بازی را هجومی آغاز کرد و خیلی زود به گل رسید. در دقیقه ۶، محمد خدابندهلو با شوتی دقیق از پشت محوطه جریمه دروازه استقلال خوزستان را باز کرد.
حملات شاگردان مهدی تارتار ادامه داشت و در دقیقه ۲۱، علی علیپور با استفاده از پاس عمقی مجید عیدی، گل دوم پرسپولیس را به ثمر رساند تا سرخپوشان نیمه نخست را با برتری ۲ بر صفر به پایان برسانند.
استقلال خوزستان در نیمه نخست چند موقعیت برای جبران داشت، اما تلاشهای این تیم به نتیجه نرسید.
پرسپولیس نیمه دوم را نیز با قدرت آغاز کرد و در دقیقه ۴۸، ایگور سرگیف روی پاس علی علیپور گل سوم تیمش را به ثمر رساند تا اختلاف به سه گل برسد.
استقلال خوزستان در دقیقه ۶۵ یکی از گلهای خورده را جبران کرد. ضربه سر مهدیزاده پس از برخورد با تیر دروازه و برگشت توپ، با دخالت پیام نیازمند وارد دروازه پرسپولیس شد تا نتیجه ۳ بر یک شود.
با وجود تلاش استقلال خوزستان برای کاهش اختلاف، پرسپولیس در دقایق پایانی بار دیگر به گل رسید. در دومین دقیقه وقتهای تلفشده، پوریا شهرآبادی روی پاس بیفوما گل چهارم سرخپوشان را وارد دروازه حریف کرد.
در نهایت پرسپولیس با برتری ۴ بر یک مقابل استقلال خوزستان، دومین برد فصل خود را جشن گرفت و با ۶ امتیاز در جمع تیمهای بالانشین جدول قرار گرفت. استقلال خوزستان نیز پس از شکست هفته نخست مقابل آلومینیوم اراک، دومین باخت متوالی خود را تجربه کرد.
ترکیب پرسپولیس
پیام نیازمند، ابوالفضل جلالی، محمدمهدی زارع، محمدحسین کنعانیزادگان، محمد عمری، علی علیپور، محمدمهدی محبی، ایگور سرگیف، مجید عیدی، پوریا پورعلی و محمد خدابندهلو.
سرمربی: مهدی تارتار
ترکیب استقلال خوزستان
محمدجواد کیا، آرام عباسی، سیدمهدی موسوی، علیرضا کرمی، محمد اهلشاخه، امیرمحمد سیمان، مرتضی فاضلی، محمدمهدی احمدی، محمدحسین زواری، حمید بوحمدان و عارف رستمی.
سرمربی: امیر خلیفهاصل
Admin 6 




