خاموشی‌های مکرر در کیانشهر اهواز؛ مردم در دمای ۵۰ درجه بی‌کولر ماندند

خاموشی‌های مکرر در کیانشهر اهواز؛ مردم در دمای ۵۰ درجه بی‌کولر ماندند
ساکنان کیانشهر اهواز از قطعی‌های مکرر برق در روزهای اخیر گلایه دارند؛ خاموشی‌هایی که در گرمای بالای ۵۰ درجه، زندگی بدون کولر را به چالشی طاقت‌فرسا تبدیل کرده است.
ساکنان منطقه کیانشهر اهواز از پنج بار قطعی برق طی ۲۴ ساعت گذشته خبر می‌دهند و می‌گویند از دو هفته پیش روزانه حداقل دو بار برق‌شان قطع می‌شود.
 این در حالی است که دمای هوا در اهواز به ۵۰ درجه رسیده و زندگی بدون کولرگازی برای مردم جنوب تقریباً غیرممکن شده است.
استاندار خوزستان بارها کاهش خاموشی‌ها را اعلام کرده است وی چند روز پیش با اشاره به اینکه سهمیه خاموشی خانگی خوزستان ۵۰۰ مگاوات بود، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده با توانیر، این مقدار به ۲۰۰ مگاوات کاهش پیدا کرد.
وعده موالی زاده در حالی است که اما گزارش‌های مردمی و مشاهدات خبرنگاران نشان می‌دهد وضعیت برق در خوزستان،و مناطق مختلف اهواز مثل کیانشهر، همچنان ناپایدار است.