رئیس اداره مشاوره آموزش و پرورش فارس خبر داد:

تاخیر احتمالی در اعلام نتایج هدایت تحصیلی نهمی‌ها؛ تلاش برای اتمام تا نیمه مرداد

تاخیر احتمالی در اعلام نتایج هدایت تحصیلی نهمی‌ها؛ تلاش برای اتمام تا نیمه مرداد

بهمن پگاه راد - «خبر جنوب»/ رئیس اداره مشاوره تربیتی، تحصیلی آموزش و پرورش فارس از احتمال تاخیر چندروزه در اعلام نتایج هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم خبر داد و گفت: این فرآیند همانند سال‌های گذشته انجام می‌شود، اما با توجه به شرایط و تعطیلات پیش‌رو ممکن است با کندی مواجه شویم.

قاسم بانشی در گفت‌وگو با «خبر جنوب» اظهار کرد: پروسه هدایت تحصیلی پس از پایان امتحانات پایه نهم آغاز شده و به طور معمول بین یک ماه تا ۴۵ روز به طول می‌انجامد و همکاران ما در تلاش هستند تا نیمه نخست مردادماه این روند را تکمیل کنند و به محض اتمام، خانواده‌ها و دانش‌آموزان، از نتایج مطلع خواهند شد.

وی با اشاره به اهمیت این مرحله حساس آموزشی تصریح کرد: هدایت تحصیلی با هدف کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی، بر اساس مجموعه‌ای از شاخص‌ها شامل نتایج آزمون‌های مشاوره‌ای، عملکرد تحصیلی سه سال دوره اول متوسطه، نظر مشاور مدرسه، دیدگاه معلمان، نظر والدین و علاقه‌مندی خود دانش‌آموز انجام می‌شود و پس از جمع‌بندی این اطلاعات، فرم هدایت صادر و اولویت‌های پیشنهادی برای ورود به رشته‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش مشخص می‌گردد.

بانشی تأکید کرد: به محض صدور نتایج، مراکز مشاوره در مدارس و نواحی چهارگانه شیراز و همچنین در ۵۷ منطقه آموزش و پرورش استان، دانش‌آموزان را راهنمایی کرده و رشته‌های تحصیلی متناسب با استعداد و علاقه آنان را معرفی خواهند کرد.

رئیس اداره مشاوره آموزش و پرورش فارس هدف اصلی این فرآیند را ایجاد تناسب میان استعداد، علاقه و نیازهای جامعه دانست و افزود: دانش‌آموزان با این راهنمایی می‌توانند مسیر تحصیلی و شغلی آینده خود را با شناخت بیشتر و احتمال موفقیت بالاتر انتخاب کنند.

وی در پایان یادآور شد: دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای دریافت مشاوره و راهنمایی بیشتر می‌توانند با مشاوران مدارس یا مراکز مشاوره آموزش‌وپرورش محل سکونت خود تماس بگیرند. همچنین خط تلفن ۱۵۷۰ اورژانس دانش‌آموزی همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۲ شب، پاسخگوی سوالات در زمینه هدایت تحصیلی، مسائل رفتاری و انگیزشی به صورت رایگان است.