ثبت شاخص های جدید توسعه و اصلاح شبکه برق در حاجی آباد هرمزگان
محسن عطایی زاده بندری مدیر برق شهرستان حاجی آباد هرمزگان با گرامیداشت چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب و دهه فجر از آمادگی این شهرستان برای افتتاح و بهره برداری از افزون بر ۳۸۶ میلیارد ریال طرح تامین برق و انرژی خبر داد.

افتتاح افزون بر ۳۸۶ میلیارد ریال طرح تامین برق و انرژی
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان هرمزگان ، مهندس عطایی زاده با بیان اینکه با افتتاح طرح های اصلاح و توسعه شبکه برق در این شهرستان شاخص های نوینی در توسعه خدمات و تامین برق پایدار مشترکان و شهروندان به ثبت می رسد افزود: بهره برداری از ۴۸۳۱ متر شبکه فشار ضعیف هوایی با اعتباری معادل ۶۰ میلیارد و ۶۲۹ میلیون ریال ، ۲۵۶۰ متر شبکه فشار متوسط هوایی و افتتاح ۴ دستگاه پست هوایی از جمله طرح های دهه فجر امسال است.
مدیر برق شهرستان حاجی آباد در ادامه اضافه کرد: برق شهرستان حاجی آباد با افتتاح ۲۲۰ دستگاه شبکه روشنایی معابر در محلات و اجرای ۲۰ هزار و ۳۰۷ متر طرح تعویض سیم های مسی با کابل خود نگهدار با اعتباری معادل ۱۸۲ میلیارد و ۷۶۳ میلیون ریال فصل جدیدی از توسعه خدمات در این شهرستان آغاز کرد.
عطایی زاده ، هوشمند سازی لوازم اندازه گیری مشترکین برق در این شهرستان را یکی از اولویت ها دانست و ادامه داد : طرح هوشمند سازی تجهیزات مصرفی ۴۳۶ مشترک برق و جمع آوری ۹۷ دستگاه تجهیزات و لوازم اندازه گیری معیوب از دیگر طرح های دهه فجر امسال است. این طرح ها با اعتباری افزون بر ۳۸۶ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
انتهای پیام