ببینید| افتتاح مجتمع دادگاه صلح در شیراز

مرجان دهقانی- «خبرجنوب »/ مجتمع دادگاه صلح در مراسمی با حضورنماینده ولی فقیه در فارس، رئیس کل دادگستری واستاندار فارس درشیرازافتتاح شد.
رییس کل دادگستری استان فارس دراین مراسم با بیان اینکه درراستای اجرای سند تحول قضایی و پس از تصویب و ابلاغ قانون دادگاه های صلح با همت شورای قضایی استان در42 شعبه شروع به کارخواهند کرد. 
حجت الاسلام و المسلمین سید صدراله رجایی نسب، با اشاره به تفاوت‌های دادگاه‌های صلح با دادگاه‌های حقوقی اظهار کرد:  دادگاه های صلح مسیررسیدن به اجرای عدالت را نزدیک تروکوتاه ترمی کنند.   
وی ادامه داد: کوتاه‌تر شدن فرآیند دادرسی با رعایت دقت وسرعت در رسیدگی، موجب می‌شود تا ضمن جلوگیری از اطاله دادرسی، از ورودی به دادگاه‌های حقوقی نیز کاسته شود.
رییس کل دادگستری استان فارس، با تأکید بر اینکه دادگاه های صلح علاوه بر 53 حوزه قضایی درسراسر استان، در شیراز نیز در قالب دو مجتمع حقوقی و کیفری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد گفت: درآینده با در نظر گرفتن ظرفیت های استان و همچنین کلان شهر شیراز این مرجع قضایی به 80 شعبه افزایش خواهد یافت.