عیادت فرماندار میناب از مجروحان سیریک؛ تأکید بر بسیج همه امکانات درمانی

عیادت فرماندار میناب از مجروحان سیریک؛ تأکید بر بسیج همه امکانات درمانی

معاون استاندار هرمزگان و فرماندار ویژه میناب با حضور در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع)، از مجروحان حادثه بامداد چهارشنبه در سیریک عیادت کرد و از به‌کارگیری همه امکانات برای درمان آسیب‌دیدگان خبر داد.

محمد رادمهر در جریان این بازدید، روند درمان ۱۲ مجروح بستری را از نزدیک بررسی و با خانواده‌های آنان گفت‌وگو کرد. وی با قدردانی از تلاش کادر درمان، بر لزوم ارائه خدمات درمانی با حداکثر دقت و سرعت تأکید کرد.

فرماندار ویژه میناب همچنین خواستار تداوم هماهنگی میان مراکز درمانی، جمعیت هلال‌احمر و شبکه بهداشت برای ارائه خدمات به مجروحان شد و از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات توجه نداشته باشند.

بامداد چهارشنبه ۱۷ تیرماه، در پی حمله به مناطقی از استان هرمزگان از جمله سیریک، قشم و محدوده اسکله صیادی «پشت شهر» در نزدیکی بازار ماهی‌فروشان بندرعباس، تعدادی از شناورها و قایق‌های صیادی آسیب دیدند. بر اساس اعلام مسئولان، مجروحان این حادثه برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.