ارزیابی شاخص های عملکرد برق هرمزگان در جشنواره شهید رجایی

محمد کریمی مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان با حضور در نشست ارزیابی شاخص های عملکرد برق هرمزگان در جشنواره شهید رجایی در محل سازمان برنامه و بودجه هرمزگان ، دستیابی به این شاخص ها را مرهون موفقیت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و ارتقای ضرایب رضایت مندی مردم در برخورداری از خدمات دانست.

ارزیابی شاخص های عملکرد برق هرمزگان در جشنواره شهید رجایی

کریمی در این نشست که با حضور  رییس سازمان برنامه و بودجه استان هرمزگان ، و معاونان و مدیران ستادی برق هرمزگان ترتیب یافت ادامه داد : کسب رتبه برتر  برق هرمزگان در شاخص رضایتمندی مردم و شاخص های اختصاصی در جشنواره شهید رجایی و کسب رتبه برتر در زمینه اجرای  سیاست های اقتصاد مقاومتی و شاخص های اختصاصی در  این جشنواره  بیانگر حرکت موثر و موفق برق هرمزگان در راستای رفع مشکلات جامع و تامین نیازمندهای مردم در برقراری برق پایدار است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان هرمزگان با اشاره به تعویض ۱۶۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی مسی به کابل خودنگهدار در این استان ، نصب ۱۵۴۹ دستگاه ترانسفورماتور معادل ۲۶۵ مگا ولت آمپر ظرفیت منصوبه ، احداث ۳۹۲ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و احداث ۵۶۳ کیلو متر شبکه فشار متوسط برق به عنوان برخی از دستاوردهای عملیاتی شرکت برق هرمزگان ادامه داد : ظرفیت های کم نظیری در تامین و توزیع برق پایدار در مناطق شهری و روستایی استان هرمزگان ایجاد شده که اشاره به هر کدام از آنها بیانگر ارتقای شاخص های موثر در تامین زیر ساخت های توسعه استان است.

کریمی ، همچنین به برخی از اقدامات شاخص در جزیره بوموسی به عنوان نمونه فعالیت های این شرکت در جزایر ایرانی اشاره کرد و گفت : تخصیص و جذب اعتبار به میزان ۱۷۰ میلیارد تومان  در راستای تامین برق پایدار این جزیره دنبال شده است ، این اعتبارات در زمینه خرید تضمینی برق در سنوات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان، تعمیرات اساسی یکدستگاه مولد مرلیس  به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان ،  اصلاح و احداث ۱۲ کیلومتر شبکه های فرسوده فشار متوسط و فشار ضعیف ،  تامین برق شهرک مسکونی با ظرفیت ۴۵ واحد ،  احداث دو دستگاه پست زمینی و اصلاح ۱۵ دستگاه پست هوایی ، اصلاح و بازسازی شبکه روشنایی معابر شهر ابوموسی با نصب تعداد ۶۰۰ دستگاه چراغ LED  و اصلاح ۱۳ کیلومتر شبکه فرسوده فشار متوسط دور جزیره ابوموسی و احداث شبکه روشنایی دور جزیره انجام شده است.

 مدیر عامل شرکت توزیع برق استان هرمزکان در ادامه به جذب اعتبار از محل صندوق ذخیره مسکن وزارت راه و شهرسازی به میزان ۲۷۲ میلیارد تومان و مبلغ ۹.۲ میلیارد تومان از منابع وزارت نیرو در سال  اشاره کرد و ادامه داد : این اقدامات  با کسب رتبه اول در کشور با اختلاف بسیار زیاد برق هرمزگان را در صدر شرکت های توزیع برق استان ها قرار داد.

انتهای پیام