دوچرخه های اشتراکی را دوباره به سطح شهر شیراز برمی گردانیم

اسدی شهردار شیراز در گفتگو با خبر جنوب: در شیراز هیچ جوانی نباید از ورزش دور بماند

دوچرخه های اشتراکی را دوباره به سطح شهر شیراز برمی گردانیم

علی جمشیدپور - «خبرجنوب»/ ورزش به عنوان اصلی اساسی در سلامتی و نشاط اجتماعی، تأثیر بسزایی در رشد و پیشرفت جامعه داردو می بایست مورد توجه ویژه قرار بگیرد. در جوامع پیشرفته این مهم تا اندازه ای اهمیت دارد که گاهی در ساعات کاری ادارات نیز گنجاده می شود.

یکی از ارگان هایی که در چند وقت اخیر نگاه ویژه ای به مقوله ورزش داشته، شهرداری کلانشهر شیراز است. این سازمان شهری که با مسئولیت های مختلف در راستای ایجاد فضایی مناسب در شهر، برای رفاه مردم تلاش می کند، توسط فردی اداره می شود که هم اکنون از دغدغه مندان اصلی ورزش به شمار می رود. دکترمحمدحسن اسدی شهردار کلانشهر شیراز که با تدوین برنامه ای کاربردی، مسیر به ثمر رسیدن پروژه های ورزشی هم در بخش همگانی و هم در بخش قهرمانی را تسهیل کرده، در گفت و گویی اختصاصی با «خبرجنوب» از سیاست های شهرداری شیراز در رابطه با مسئولیت های اجتماعی و ورزشی این ارگان صحبت کرد.

شهردار کلانشهر شیراز، رسیدگی به ورزش محلات را یکی از مهمترین اقدامات شهرداری خواند و گفت: با آمار و ارقامی که وجود دارد ورزش محلات در مناطق مختلف به صورت مداوم و با برنامه در حال اجرا شدن می باشد.

محمدحسن اسدی افزود: سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری شیراز با همکاری شهرداران مناطق مختلف برنامه های متعددی همچون پیاده روی خانوادگی، مسابقات ورزشی مختلف و ... را برای ترویج فرهنگ ورزش کردن و ایجاد نشاط اجتماعی به خوبی برگزار می کند.

وی ایجاد زیرساخت را از نکات اصلی برای رسیدن به هدف اشاعه ورزش همگانی در محلات برشمرد و خاطرنشان کرد: ساخت، تکمیل و تجهیز سالن های ورزشی و فراهم آوردن بستر فعالیت های ورزشی، مسیر رسیدن به اهداف ما را هموار خواهد کرد. بر همین اساس گذشته از سالن های متعددی که توسط شهرداری ایجاد شده، تا آخر امسال نیز 10 سالن دیگر ورزشی افتتاح خواهد شد که همین موضوع نشان از اهمیت مقوله ورزش برای سازمان شهرداری شیراز دارد.

این مقام مسئول شهری با تشریح رویدادهای ورزشی که پایه ریز آن سازمان شهرداری بوده، اظهار کرد: در دو سال گذشته شهرداری با برگزاری 5 رویداد پیاده روی خانوادگی، که آخرین پیاده روی شیرازی ها به عنوان بزرگترین پیاده روی خانوادگی جهان لقب گرفت، نشان داده که ورزش دارای جایگاهی ویژه در جامعه است.

اسدی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا مجددا" شیراز را به عنوان شهر ملی دوچرخه معرفی کنیم، ابراز کرد: یکی از دلایل لقب گرفتن شیراز به عنوان شهر ملی دوچرخه، استفاده از دوچرخه های اشتراكي در سطح شهر بود که مدتی است از دسترس مردم خارج شده است.

وی ادامه داد: شهرداری برای اجرای پروژه دوچرخه های اشتراكي تمام تلاشش را به کار گرفته اما اگر تاکنون موفقیتی حاصل نشده دلیلش بدعهدی و بدقلقی طرف قرارداد است که به هر نحوی خواستیم تعامل کنیم با ما همکاری نکردند اما در همین جا می گویم که شهرداری با برنامه ای مدون برای بازگشت دوچرخه های اشتراكي به مدار اصلی پای کار ایستاده است.

شهردار کلانشهر شیراز عنوان کرد: شیراز با دارا بودن بزرگترین پیست دوچرخه سواری کشور به طول 30 کیلومتر که توسط شهرداری احداث شده، ظرفیت های زیادی در ورزش همگانی دارد که این مهم با دیدگاه مثبت سازمان شهرداری در مسیر پیشرفت گام بر می دارد.

اسدی در رابطه با رفع ایرادات سالن 6هزار نفری سردار سلیمانی نیز، بیان کرد: این سالن که برای برگزاری رویدادهای بین المللی ساخته شده یکی از نمادهای ورزش شیراز است و باید شرایط حضور مردم در آن روز به روز آسان تر شود. در همین راستا برنامه های مختلفی برای رفع مشکلات اطراف سالن 6هزار نفری سردار سلیمانی داریم تا مسیر دسترسی و کمبود فضای پارکینگ در این مجموعه ورزشی رفع شود.

وی با تأکید بر نگاه مثبت شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز به ورزش، گفت: ورزش برای ما یک ضرورت است، نه یک فعالیت جانبی. شهرداری شیراز به همراه شورای شهر با همکاری دکتر خداجو و اداره کل ورزش و جوانان، در نظر دارد تا روزهای بسیار خوبی برای ورزش شیراز رقم بزنند.

اسدی در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از ورزش می بایست به یک اصل تبدیل شود و وظیفه ما این است که دسترسی به ورزش را برای مردم تسهیل کنیم و تلاش می‌کنیم هیچ جوانی در شیراز به دلیل نبود امکانات از ورزش دور نماند. همچنین برای همه ورزشکاران عزیز آرزوی موفقیت دارم