شهر بین‌المللی سلامت شیراز؛ فرصت سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد دلاری و ایجاد ۳۵ هزار شغل

شهر بین‌المللی سلامت شیراز؛ فرصت سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد دلاری و ایجاد ۳۵ هزار شغل

استاندار فارس در مراسم رونمایی از ماکت و طراحی شهری فاز نخست شهر بین‌المللی سلامت شیراز، بر اهمیت این پروژه بزرگ و راهبردی تأکید کرد و گفت: با پیشرفت حدود ۳۰ درصد و فراهم شدن زیرساخت‌های قانونی و حقوقی، این طرح یکی از امن‌ترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان داخلی و خارجی به شمار می‌رود.

حسینعلی امیری با اشاره به ظرفیت استان فارس در حوزه سلامت و جایگاه شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور، افزود: با توجه به پیوندهای فرهنگی و تاریخی فارس با کشورهای حاشیه خلیج فارس، این شهر می‌تواند مقصدی مهم برای گردشگران سلامت منطقه باشد و جایگزین مطمئنی برای سفر بیماران به اروپا و آمریکا ارائه دهد.

وی همچنین تأکید کرد که همه مدیران اجرایی، نمایندگان مجلس و نهادهای استان با همدلی و همکاری، از سرمایه‌گذاران این طرح حمایت خواهند کرد و ابراز امیدواری کرد که شهر بین‌المللی سلامت شیراز به زودی به پروژه‌ای پرشتاب و اثرگذار در استان تبدیل شود.

ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با اشاره به ویژگی منحصربه‌فرد پروژه گفت: شهر سلامت شیراز می‌تواند حدود هشت میلیارد دلار سرمایه جذب کرده و ۳۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کند. جعفر قادری افزود: این پروژه در ۹۵۰ هکتار زمین اجرا می‌شود و زمینه مشارکت سرمایه‌گذاران در حوزه‌های بیمارستانی و خدمات نقاهتگاهی را فراهم می‌کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیز اعلام کرد که فاز اول این پروژه با ۳۰ درصد پیشرفت و زیرساخت‌های آماده، بدون دریافت بودجه دولتی آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است. سعید مصفا گفت: تاکنون چهار تفاهمنامه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان برای واگذاری زمین منعقد شده است و انتظار می‌رود با اجرای کامل پروژه، ۳۵ هزار فرصت شغلی ایجاد شود.

پیشرفت فیزیکی و زیرساخت‌ها

هادی منصوری، مدیرعامل شهر بین‌المللی سلامت شیراز، با اشاره به پیشرفت ۴۰ درصدی زیرساخت‌های فاز نخست، گفت: این فاز شامل بخش‌های درمانی، خدمات مکمل درمان، گردشگری سلامت، تندرستی و اقامتی است و ظرفیت اشتغال آن بین سه تا چهار هزار نفر برآورد می‌شود که با ورود سرمایه‌گذاران جدید افزایش خواهد یافت.

وی افزود: برای تکمیل زیرساخت‌ها تاکنون بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و حدود یک هزار میلیارد تومان دیگر نیاز است. افق نهایی این منطقه ویژه اقتصادی با توسعه هزار هکتاری، به بزرگ‌ترین پروژه اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری حوزه سلامت کشور تبدیل خواهد شد.