آمادهسازی ۱۳ سوله بحران در قشم برای اسکان اضطراری قشموندان و گردشگران
در پی تداوم بارش شدید باران، ۱۳ سوله بحران و سالن ورزشی با ظرفیت اسکان ۲ هزار نفر در شهرها و روستاهای جزیره قشم برای اسکان اضطراری قشموندان و گردشگران آماده شد
مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم از آمادهسازی ۱۳ سوله بحران و سالن ورزشی در نقاط مختلف این جزیره برای اسکان اضطراری و موقت ساکنان و گردشگران خبر داد.
مجید فرهادی اظهار کرد: این مراکز با ظرفیت اسکان حدود ۲ هزار نفر، در شهرهای قشم، درگهان، سوزا، طبل، لافت و همچنین روستاهای خالدین، گورزین، سهیلی، گیاهدان و هلر پیشبینی شده و در صورت نیاز آماده پذیرش افراد متاثر از شرایط نامساعد جوی هستند.
وی افزود: با توجه به تداوم بارندگی شدید، وزش باد و احتمال آبگرفتگی معابر در برخی مناطق جزیره، تمهیدات لازم برای اسکان ایمن شهروندان و مسافران اندیشیده شده است.
مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم تأکید کرد: گردشگران و مسافران ورودی به جزیره میتوانند در صورت نامساعد بودن شرایط جوی و دریایی از این اماکن امن استفاده کنند و آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه سیلاب احتمالی در ۷۲ ساعت آینده وجود دارد.

Admin 6 




