بیستمین نمایشگاه ملی گل و گیاه در شیراز

بیستمین نمایشگاه تخصصی گل و گیاه، گیاهان زینتی و دارویی با حضور بیش از ۷۰ شرکت‌کننده از هشت استان کشور در شیراز آغاز به کار می‌کند؛ رویدادی که علاوه بر ارائه محصولات، شامل مشاوره تخصصی و دوره‌های آموزشی مرتبط با تولید و نگهداری گیاهان است

بیستمین نمایشگاه ملی گل و گیاه در شیراز

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی فارس از آغاز به کار بیستمین نمایشگاه تخصصی گل و گیاه، گیاهان زینتی و دارویی و تجهیزات وابسته در شیراز خبر داد.

احد بهجت حقیقی امروز یکشنبه ۹ آذر اعلام کرد که این رویداد از روز دوشنبه ۱۰ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس افتتاح می‌شود و برترین تولیدکنندگان از هشت استان کشور در آن حضور دارند. این نمایشگاه در سالن‌های بهار و سرو و در فضایی بیش از ۱۶۰۰ متر مربع با شرکت بیش از ۷۰ مجموعه تخصصی برپا شده است.

به گفته وی، کارشناسان جهاد کشاورزی فارس نیز در غرفه‌ای مجزا در سالن بهار حضور دارند و به بازدیدکنندگان مشاوره‌های علمی و فنی ارائه می‌دهند.

بهجت حقیقی همچنین از برگزاری دوره‌های آموزشی در روزهای ۱۱ تا ۱۳ آذر خبر داد که شامل مدیریت تولید گلخانه‌ای، مدیریت آبیاری و نگهداری گیاهان آپارتمانی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان فارس در حوزه گیاهان دارویی گفت: فارس با تولید سالانه ۴۰ هزار تن از سطحی به وسعت ۳۳ هزار هکتار، رتبه نخست تولید گیاهان دارویی در کشور را دارد و در تولید محصولاتی همچون خاکشیر، آنغوزه تلخ، آویشن شیرازی و مرزنجوش در جایگاه اول کشور قرار گرفته است. بزرگ‌ترین نرگس‌زار دیم کشور و وسیع‌ترین دشت گل محمدی دیم جهان نیز در این استان واقع است.

این نمایشگاه از ۱۰ تا ۱۴ آذر، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.