فجر، راه فرار تیم های بحران زده
ذوب آهن 2- 1 فجر سپاسی
علی جمشیدپور - «خبرجنوب»/ فجرسپاسی در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور در اصفهان با نتیجه دو بر یک متحمل شکست شد تا روند سینوسی یک برد و یک باخت خود را همچنان حفظ کند.
در نیمه اول این دیدار نماینده شیراز حرفی برای گفتن نداشت و نادر محمدی در دقیقه 17 موفق شد دروازه میهمان را باز کند تا ذوب آهن در زمین خودش به اولین گل این بازی دست یابد. روند ضعیف بازیکنان قربانی پس از دریافت گل نیز ادامه داشت تا در دقیقه 26 اصفهانی ها توسط امید لطیفی دو بر صفر پیش افتادند. فجر در حالی گل دوم را دریافت کرد که توپ توسط هافبک های این تیم از دست رفت و ذوبی ها با چند پاس به منطقه جریمه فجر رسیدند و مدافعین فجر تنها نظاره گر حرکت و پاس بازیکنان میزبان بودند تا توپ وارد دروازه شان شد.
عملکرد فوق ضعیف زردپوشان، سرمربی این تیم را بر آن داشت تا در دقیقه 37 با 3 تعویض همزمان تلاش بر تغییر روند بازی داشته باشد اما تا پایان نیمه اول گل دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد تا دو تیم با نتیجه دو بر صفر به سود ذوب آهن به رختکن بروند.
فجرسپاسی در نیمه مربیان تاکتیک کاملا تهاجمی را در پیش گرفت. حملات مکرر و سانترهای بیشمار زردپوشان شیرازی با عدم توانایی گلزنی مهاجمین این تیم همچنان شرایط را برای قربانی و شاگردانش دشوار کرده بود اما این موضوع جدیدی نیست که برای زردپوشان شیرازی در دیدارهای سرنوشت ساز دردسر درست کرده است.
همین روند تا دقایق واپسین این دیدار ادامه داشت تا بالاخره در دقیقه 84 یادگار رستمی توپ سانتر شده توسط زبیر نیک نفس را وارد دروازه ذوب آهن کرد تا همکاری دو بازیکن تعویضی فجر، تنها گل نماینده شیراز را رقم بزند. تلاش زردپوشان شیرازی برای به تساوی کشاندن بازی نتیجه نداشت تا این دیدار با برتری دو بر یک ذوب آهن به پایان برسد و فجر تیمی باشد که برای خارج کردن تیم های بحران زده گزینه مناسبی محسوب شود.

Admin 6 






