جمعه، روز غزل تازه فجر

نماینده شیراز از آرنا برد می آورد؟

جمعه، روز غزل تازه فجر

علی جمشیدپور - «خبرجنوب»/ هفته بیست و یکم رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور در حالی برگزار می شود که 3 دیدار این هفته به دلیل حضور نماینده های ایران در لیگ نخبگان آسیا به تعویق افتاده است.

استقلال – چادرملو، تراکتور – فولاد و ذوب آهن – سپاهان دیدارهایی هستند که برگزاری آن ها به روزهای آینده موکول شده است.

اما فجرسپاسی فردا، جمعه، از ساعت 16 در ورزشگاه فولاد آرنا میهمان استقلال خوزستان است.

زردپوشان شیرازی که با آمار سینوسی، موفق به کسب نتایج عجیب شده اند در هفته بیستم، دو بر یک صدرنشین لیگ را شکست دادند. این نتیجه با توجه به آمار برد و باخت های یکی در میان فجر نشان از آن دارد که حالا شاگردان پیروز قربانی در خوزستان بازی را واگذار می کنند. اما اگر طلسم روند سینوسی شکسته شود در کنار شادی دل هواداران، جایگاه فجر نیز می تواند ارتقا یابد.

زردپوشان شیرازی که با توجه به صحبت های سرمربی جوانش، برای فوتبال زیبا اولویت بیشتری تا نتیجه گرایی قائل هستند در مقابل تیم هایی که نام و آوازه ای دارند و از تاکتیکی دفاعی پیروی نمی کنند نتایج بهتری کسب کرده اند. به طور مثال رویارویی با پرسپولیس یا تراکتور که در بازی هجومی حرف های زیادی برای گفتن دارند و همچنین حضور بازیکنان نامدار این دو تیم، انگیزه شاگردان قربانی برای کسب 3 امتیاز را دو چندان کرده بود.

اما عدم نتیجه گیری مطلوب در مقابل تیم های رده پایین جدول به معضلی جدی برای نماینده شیراز تبدیل شده است. مصداق آن هم بازی دو هفته پیش فجر با ذوب آهن رده چهاردهمی (هم اکنون در رده پانزدهم قرار دارد) است که هیچ نشانی از بازیکنانی که در مقابل پرسپولیس صف آرایی کردند در شاگردان قربانی وجود  نداشت.

با اینکه پیروز قربانی در رابطه با سیستم دفاعی که در فجر اجرا کرده مدعی است اما سیستم هجومی زردپوشان شیراز نیاز به رشد و پیشرفت دارد؛ چرا که بهترین دفاع، حمله است و اگر تیمی بتواند در کنار مالکیت بالای توپ از اندک موقعیت های ایجاد شده به نحو احسن استفاده ببرد، در پایان بازی لبخند و شادی برای کسب امتیاز سهم آن ها و هوادارانشان خواهد بود.

شاید بیان این نکته خالی از لطف نباشد؛ همان که بارها سرمربی جوان فجر به آن اشاره کرده است: «کسب موفقیت برای فجرسپاسی تنها در گرو این است که بازیکنان ذهنیت برنده داشته باشند

این موضوع نشان می دهد که از دید قربانی، بازیکنانش پتانسیل و ظرفیت برد تیم های متمول لیگ برتری را دارند اما در بعد روحی و روانی نیاز به تلاش بیشتر است تا انگیزه و خودباوری بازیکنان به حداکثر میزانش برسد و فجرسپاسی در جایگاهی که شایسته آن است حضور یابد.

نکته حائز اهمیت دیگری که وجود دارد این است که پیروز خان به شناختی عمیق نسبت به فجری ها رسیده به گونه ای که در خیلی از دیدارها، بازیکنان تازه وارد به زمین برای نماینده شیراز گلزنی می کنند و همین امر بر اهمیت دیدگاه قربانی در رابطه با بعد روحی و روانی بازیکنان صحه می گذارد.

تا به اینجای کار حضور فجرسپاسی پس از چند سال در بین برترنشینان فوتبال کشور، با موفقیت همراه بوده و هم اکنون نماینده شیراز با 27 امتیاز در جایگاه هشتم جدول رده بندی قرار دارد.

در آنسو آبی های خوزستان که همچنان درگیر یافتن ورزشگاه جایگزین برای دیدارهای خانگی خود هستند، موفق شدند این هفته نظر باشگاه فولاد را برای میزبانی از فجر سپاسی در فولاد آرنا جلب کرده و در صدد بردی دیگر در این ورزشگاه زیبا برآیند.

استقلال خوزستان که در پنج بازی آخر خود تنها یک برد کسب کرده هم اکنون با 22 امتیاز در رده دوازدهم جدول جای دارد.

جالب است که بدانید این دو تیم در پنج تقابل اخیر در مقابل یکدیگر4 تساوی کسب کرده اند و تنها استقلال خوزستان یک بازی را برده که آن هم برمی گردد به چندماه قبل و دیدار رفت این دو تیم در شیراز که با نتیجه دو بر یک به سود آبی های خوزستان به پایان رسید.

حالا فجرسپاسی فرصتی برای جبران دارد که با در نظر گرفتن حضور موفق مهدی شریفی در کنار عملکرد موفق بازیکنانی همچون فرشید اسماعیلی، حسین شهابی، یادگار رستمی و ... می توان امید داشت که زردپوشان شیرازی روز جمعه از ورزشگاه فولاد آرنا دست پر به سوی شیراز باز خواهند گشت.