بوشهر صاحب مرکز دیابت هسته‌ای می‌شود

مرکز دیابت هسته‌ای بوشهر با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی افتتاح شد و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین هسته‌ای، خدمات تشخیصی و درمانی پیشرفته به بیماران دیابتی ارائه می‌دهد

بوشهر صاحب مرکز دیابت هسته‌ای می‌شود

مرکز دیابت هسته‌ای در بوشهر با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور افتتاح می‌شود.

مرکزی دیابت هسته‌ای که قرار است با حضور محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی به بهره‌برداری برسد با استفاده از فناوری‌های نوین هسته‌ای، خدمات تشخیصی و درمانی پیشرفته‌ای به بیماران دیابتی در بوشهر ارائه می‌دهد.

جعفر پورکبگانی، نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: راه‌اندازی این مرکز تخصصی از ماه‌ها پیش در دستور کار قرار داشت و خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر به مرحله بهره‌برداری رسید.

وی افزود: با افتتاح این مرکز، امیدواریم رنج بیماران دیابتی به‌ویژه در مراحل پیشرفته بیماری که گاهی به قطع عضو منجر می‌شد، به‌طور قابل توجهی کاهش یابد.

پورکبگانی ابراز داشت: این مرکز درمانی با استفاده از فناوری‌های هسته‌ای، امکان ارائه خدمات نوین تشخیصی و درمانی را فراهم می‌کند و به گفته مسوولان، گامی مهم در توسعه پزشکی هسته‌ای و ارتقای سطح خدمات سلامت در استان بوشهر به شمار می‌رود.