نسخه استاندار برای اهواز؛ تهاتر با صنایع، تحرک مترو و توسعه ۱۳ کیلومتر از حاشیه کارون

نسخه استاندار برای اهواز؛ تهاتر با صنایع، تحرک مترو و توسعه ۱۳ کیلومتر از حاشیه کارون

استاندار خوزستان از برنامه‌ریزی برای تهاتر مطالبات شهرداری اهواز از صنایع بزرگ در قالب خدمات عمرانی و شهری خبر داد و تأکید کرد حاشیه رودخانه کارون ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب گردشگری استان را دارد.

سیدمحمدرضا موالی‌زاده شامگاه سه‌شنبه ۵ اسفند در نشست مشترک با شهردار اهواز، با اشاره به ضرورت همگرایی برای حل مشکلات مرکز استان گفت: همه مسئولان از مسائل و راهکارها آگاهند و آنچه تعیین‌کننده است، همدلی و اقدام مشترک برای کاهش مشکلات شهری است.

وی با اشاره به تجربه دوران نمایندگی خود در مجلس، راهکار تهاتر را گزینه‌ای عملی برای وصول مطالبات شهرداری دانست و افزود: ممکن است برخی صنایع نتوانند عوارض خود را به‌صورت نقدی پرداخت کنند، اما می‌توانند با ارائه خدمات عمرانی همچون بهسازی معابر، جمع‌آوری نخاله، ساماندهی پسماند، تجهیز مبلمان شهری یا تأمین ماشین‌آلات، بدهی خود را تسویه کنند.

استاندار خوزستان با یادآوری اینکه اجرای این شیوه در گذشته به احداث پل ششم اهواز (پل فولاد) انجامید، تصریح کرد این رویکرد درباره مطالبات از صنعت نفت نیز دنبال خواهد شد.

موالی‌زاده در بخش دیگری از سخنانش، با انتقاد از وضعیت برخی شهرهای استان از جمله اندیکا، مسجدسلیمان و لالی گفت شرایط موجود نشان می‌دهد خوزستان نیازمند توسعه‌ای جدی و همه‌جانبه است.

وی همچنین از پیگیری برای فعال‌سازی پروژه مترو اهواز خبر داد و اظهار امیدواری کرد این طرح به‌زودی وارد مرحله تازه‌ای از اجرا شود.

استاندار خوزستان با اشاره به برنامه‌ریزی برای سفر هیئت دولت به استان، از آماده‌سازی بسته سرمایه‌گذاری برای ۱۳ کیلومتر از حاشیه رودخانه کارون در محدوده اهواز خبر داد و گفت با همکاری وزارت نیرو می‌توان این محدوده را با ایجاد هتل‌های کوچک، رستوران، فضاهای تفریحی و ورزش‌های آبی به هسته گردشگری و هویت تازه شهر تبدیل کرد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت پرداخت به‌موقع حقوق کارگران شهرداری در آستانه سال نو، خواستار برنامه‌ریزی فوری برای تأمین مطالبات پرسنل شد.