دادستان آبادان درباره پیدا شدن یکی از دختران مفقود شده توضیح داد

دادستان آبادان از پیدا شدن یکی از دختران مفقود شده در این شهرستان خبر داد و تأکید کرد اقدامات پلیسی و قضائی برای یافتن دو دختر دیگر ادامه دارد

دادستان آبادان درباره پیدا شدن یکی از دختران مفقود شده توضیح داد

پیرو انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر پیدا شدن یکی از دختران مفقود شده در شهرستان آبادان، روح‌الله زندی، دادستان عمومی و انقلاب آبادان توضیحاتی ارائه کرد.

وی اعلام کرد: در ماه‌های اخیر چهار مورد گزارش مفقودی به دادسرا اعلام شد که یکی از این موارد با اقدامات پلیسی در تهران شناسایی شد و پس از هماهنگی با اورژانس اجتماعی بهزیستی، به خانواده تحویل داده شد.

دادستان آبادان افزود: یک مورد دیگر به دلیل اختلافات خانوادگی، فرد مفقود شده اقدام به خودکشی کرده بود و پس از تأیید پزشکی قانونی، جسد به خانواده تحویل شد.

زندی تأکید کرد: اقدامات قضائی و پلیسی برای پیدا کردن دو دختر دیگر که اخیراً نام آنها در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، همچنان ادامه دارد.

وی از مردم خواست اخبار و اطلاعات مربوط به این پرونده را تنها از منابع رسمی پیگیری کنند و از انتشار شایعاتی که می‌تواند احساسات خانواده‌ها و جامعه را خدشه‌دار کند، خودداری نمایند.

دادستان آبادان در پایان خاطرنشان کرد: پلیس و دستگاه قضائی با جدیت در جهت حفظ امنیت و آرامش مردم فعالیت می‌کنند.