رییس کمیسیون اقتصاد شورای شهر شیراز: به دنبال ساختن شهری برای زندگی باشیم نه شهری برای اقامت

رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز با تاکید براینکه سرمایه‌گذاری در این کلانشهر باید در خدمت هویت شهری باشد؛ نه در تقابل با آن، گفت: سرمایه‌گذاری در شیراز، صرفاً یک موضوع مالی نیست، بلکه یک راهبرد کلان برای افزایش کیفیت زندگی مردم شیراز، ایجاد اشتغال، توسعه زیرساخت‌ها و حفظ هویت تاریخی و طبیعت شیراز به شمار می‌رود.

رییس کمیسیون اقتصاد شورای شهر شیراز:  به دنبال ساختن شهری برای زندگی باشیم نه شهری برای اقامت

غیاث ملک‌حسینی-«خبرجنوب»/

علیرضا اسکندری در نطق پیش از دستور خود در یکصد و نود و یکمین جلسه صحن علنی شورا گفت: در این رویکرد، پروژه‌های شهری نه صرفاً از بودجه‌های مرسوم؛ بلکه با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و مشارکت نهادهای اقتصادی طراحی و اجرا می‌شوند.

وی با تاکید براینکه سرمایه‌گذاری در شیراز باید در خدمت هویت شهری باشد؛ نه در تقابل با آن، تصریح کرد: از باغات تا بافت تاریخی، از پروژه‌های مشارکتی تا فناوری‌های نو، همه در یک مسیر قرار دارند: ساختن شهری برای زندگی، نه صرفاً برای اقامت.

عضو شورای شهر شیراز در ادامه گفت: وقتی از سرمایه‌گذاری حرف می‌زنیم، فقط نباید به برج و سازه و فولاد و سیمان فکر کنیم، سرمایه‌گذاری یعنی آینده، یعنی ریشه، یعنی جایی که فرزندان‌مان نفس می‌کشند؛ بنابراین در شهری مثل شیراز، سرمایه‌گذاری فقط ساخت‌وساز نیست؛ سرمایه‌گذاری یعنی باغ‌ها را نجات بدهیم.

اسکندری با بیان اینکه از سرمایه گذاران میخواهم که باغ بکارند نه دیوار اظهارداشت: ما در شورای شهر شیراز، برای اولین‌بار با این نگاه جلو آمده‌ایم که حفظ باغ‌ها، نه فقط وظیفه فرهنگی یا زیست‌محیطی، بلکه یک «سرمایه‌گذاری راهبردی» برای آینده شهر است.

وی با تاکید براینکه از باغات تا بافت تاریخی، از پروژه‌های مشارکتی تا فناوری‌های نو، همه در یک مسیر قرار دارند، تصریح کرد: با نگاه تازه به سرمایه‌گذاری، پروژه‌های شهری در شیراز می‌توانند الگویی برای دیگر کلان‌شهرهای ایران شوند؛ الگویی که در آن مردم، طبیعت و اقتصاد، هر سه برنده‌اند و این مسیری بود که با 61 هزار میلیارد تومان در پروژه های چند سال گذشته به آن پرداخته شد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۴ یک پروژه مهم و حساس دیگر هم داریم و باید دایمی شود، گفت: در این پروژه اعتقاد راسخ داریم که سرمایه‌گذاری باید به ریشه‌ها برگردد و باید از باغ‌های شیراز شروع کنیم.

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز:زیست جهادی در جامعه ما زنده و پویاست

 رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز با اشاره به حضور گروه های جهادی و ارایه خدمات عام المنفعه توسط آنها گفت: حضور گروه جهادی میهمان در شیراز نشان از این است که زیست جهادی در جامعه ما زنده و پویاست.

سیده مریم حسینی طی نطق پیش از دستور خود در یکصد و نود و یکمین جلسه علنی شورا گفت: کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر به عنوان بازوی سیاستگذار شورا، با شناسایی نیازهای اولویت‌دار مناطق محروم و طراحی نقشه راه، بستر همکاری گروه های جهادی با ساکنان مناطق محروم را فراهم آورد. این کمیته با تدوین سیاست محرومیت‌زدایی توأم با مشارکت مردمی، نه تنها نقش واسطه بین نهادها را ایفا نمود، بلکه با رصد دقیق و شفافیت مالی، مانع هرگونه ابهام در استفاده از منابع عمومی شد. 

وی با اشاره به اینکه بدنبال هم افزایی دستگاه‌ها و الگویی برای مدیریت جهادی  هستیم گفت: این طرح، محصول همکاری نهادهایی چون معاونت امور اجتماعی استانداری، کمیته امداد، بهزیستی، خیرین سلامت، هلال احمر ، علوم پزشکی و بسیج حقوقدانان است.