۳ بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند

۳ بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند

استاندار بوشهر گفت: سه پروژه بیمارستانی مادر و کودک و اعصاب و روان بوشهر و ۱۷ شهریور برازجان با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده اوایل سال آینده تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شوند.

ارسلان زارع شامگاه چهارشنبه در بازدید از بیمارستان‌های مادر و کودک و اعصاب و روان بوشهر اظهار کرد: این پروژه‌ها از جمله طرح‌های نیمه‌تمام اولویت‌دار استان هستند و تکمیل ساختمان آن‌ها با توجه به پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد، در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان نیز از پیشرفت فیزیکی مشابهی برخوردار است، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود ساختمان این سه بیمارستان اوایل سال آینده تکمیل و آماده بهره‌برداری شوند.

استاندار بوشهر با اشاره به افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز در پی تورم، به‌ویژه رشد قیمت مصالح ساختمانی و تجهیزات،یادآورشد: این شرایط در مراحل پایانی احداث پروژه‌ها، نیاز به تأمین اعتبارات بیشتری را ایجاد کرده که با برنامه‌ریزی مجدد و پیگیری‌های انجام‌شده، از محل اعتبارات ملی و منابع در اختیار استان برای تأمین آن اقدام شده است.

زارع تصریح کرد: با وجود شرایط دشوار ناشی از تبعات جنگ تحمیلی در سال جاری، روند اجرای این پروژه‌ها متوقف نشد و عملیات احداث آن‌ها استمرار یافت و در ماه‌های اخیر نیز شتاب بیشتری گرفته است.

۳ بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند

وی با اشاره به نظارت و ارزیابی مستمر این طرح‌ها از سوی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، فرمانداری، اداره کل راه و شهرسازی و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: بر اساس تعهد پیمانکاران، ساختمان این بیمارستان‌ها اوایل سال آینده برای تجهیز و بهره‌برداری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه برای تکمیل این سه پروژه بیمارستانی ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین منابع مالی مورد نیاز انجام شده است.

زارع همچنین با اشاره به سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان بوشهر افزود: در جریان این سفر، موضوع تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بخش‌های درمانی و اداری این بیمارستان‌ها پیش‌بینی شد و امیدواریم با تکمیل این طرح‌ها در سال آینده، زمینه ارائه خدمات به مردم استان فراهم شود.

در این بازدید، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرماندار بوشهر و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، استاندار بوشهر را همراهی کردند.