عامل تیراندازی و قطع برق پنج شهرستان کهگیلویه و بویراحمد بازداشت شد

عامل تیراندازی و قطع برق پنج شهرستان کهگیلویه و بویراحمد بازداشت شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از بازداشت عامل تیراندازی خبر داد که با شلیک به شبکه برق، موجب خاموشی گسترده در پنج شهرستان استان شده بود.

سید وحید موسویان گفت: این فرد در جریان یک مراسم تشییع، با تیراندازی غیرمجاز به کابل‌های فشار قوی و تأسیسات شبکه برق آسیب وارد کرد که در پی آن، برق شهرستان‌های کهگیلویه، لنده، دنا، مارگون و بویراحمد با اختلال مواجه شد.

وی افزود: با همکاری فنی شرکت‌های توزیع برق استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان و تلاش نیروهای عملیاتی، برق مناطق آسیب‌دیده در کوتاه‌ترین زمان از طریق شبکه جایگزین برقرار شد و از ادامه خاموشی جلوگیری به عمل آمد.

دادستان مرکز استان با اشاره به شناسایی متهم در کمتر از ۲۴ ساعت اظهار کرد: این فرد با اقدامات اطلاعاتی پلیس اطلاعات شهرستان کهگیلویه دستگیر و پس از تشکیل پرونده، با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

موسویان همچنین از ادامه تحقیقات خبر داد و گفت: سایر افرادی که در این مراسم اقدام به تیراندازی کرده‌اند نیز شناسایی شده و تحت تعقیب قضایی قرار دارند و با همه عوامل این اقدام برابر قانون برخورد خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه تیراندازی در مراسم‌ هیچ توجیه قانونی ندارد، هشدار داد: این‌گونه اقدامات علاوه بر ایجاد ناامنی و رعب و وحشت، می‌تواند جان شهروندان و اموال عمومی را به خطر اندازد و خسارت‌های سنگینی به بیت‌المال وارد کند؛ از این رو دستگاه قضایی با عاملان چنین رفتارهایی قاطعانه برخورد خواهد کرد.