دارندگان خودرو‌های فرسوده بخوانند؛ جزییات طرح جایگزینی

دارندگان خودرو‌های فرسوده بخوانند؛ جزییات طرح جایگزینی

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده، گفت: خودروسازان طبق قانون موظف هستند ۲۰ درصد از تولید خود را به طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده اختصاص دهد و اولویت تحویل خودرو هم باید برای مالکان خودرو‌های فرسوده باشد.

مهران سالاریه، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۰۰۰ نفر در طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون حدود ۵۰ هزار مالک خودرو فرسوده در سامانه ستاد نوسازی ناوگان ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۱۰۰۰ متقاضی مربوط به طرح جایگزینی و بقیه مربوط به طرح نقدی هستند.

وی ادامه داد: این آمار نشان می‌دهد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۴ برابر رشد داشته‌ایم.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده ادامه داد: طرح‌های ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده در ۲ دسته قرار دارد که شامل طرح جایگزینی و طرح غیرجایگزینی می‌شود. اگر متقاضی قبلاً در طرح بدون جایگزینی یا همان طرح نقدی شرکت و خودرو را اسقاط کرده باشد، در طرح‌های جایگزینی نمی‌تواند شرکت کند.

سالاریه گفت: اگر مالک خودرو فرسوده تصمیم می‌گیرد در طرح‌های نقدی شرکت کند، دیگر نمی‌تواند از تسهیلات طرح جایگزینی استفاده کند، بنابراین زمانی که خودرو را تحویل مراکز اسقاط می‌دهد، هزینه خودرو را دریافت کرده و کارش به اتمام می‌رسد.

وی در ادامه افزود: اما اگر مالک خودرو فرسوده در طرح جایگزینی ثبت نام کند، می‌تواند از تسهیلات طرح‌ها برخوردار شود. ثبت نام در این طرح‌ها نیز از طریق شرکت‌های خودروساز یا سامانه یکپارچه فروش خودرو انجام می‌شود.

وزارت صمت در طرح جدید فروش خودرو‌ها در سامانه یکپارچه، محدودیت‌هایی برای شرکت در طرح خودروی فرسوده در نظر گرفته است.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده اظهار کرد: خودروسازان طبق قانون موظف هستند ۲۰ درصد از تولید خود را به طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده اختصاص دهد و اولویت تحویل خودرو هم باید برای مالکان خودرو‌های فرسوده باشد.