بازپس گیری ۸ هکتار از اراضی پارک ملی دریایی نایبند

بازپس گیری ۸ هکتار از اراضی پارک ملی دریایی نایبند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: هشت هکتار از اراضی پارک ملی دریایی نایبند عسلویه که به‌صورت غیرقانونی مورد تصرف قرار گرفته بود، از متصرفان بازپس‌گیری و به وضعیت طبیعی بازگردانده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرحمن مرادزاده افزود: نایبند یکی از مهم‌ترین پارک‌های ملی و اولین پارک ملی دریایی ایران محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: این منطقه زیستگاه گونه‌های ارزشمندی همچون لاک‌پشت منقار عقابی، دلفین، کوسه، جبیر و جنگل‌های حرا است و هرگونه تصرف غیرقانونی در آن تهدیدی جدی برای محیط زیست به شمار می‌رود.

مراد زاده ادامه داد: برای حفظ این زیستگاه منحصر‌به‌فرد، ساخت‌وساز‌های غیرمجاز اجرا شده در این اراضی بازپس گرفته شده تخریب و از هرگونه اقدام مشابه در آینده جلوگیری خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از دستگاه‌ها و نهاد‌هایی که در اجرای این عملیات نقش مؤثری داشتند، قدردانی کرد و از شهروندان و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در اراضی این پارک ملی، مراتب را به این اداره کل گزارش دهند تا اقدامات قانونی در این زمینه انجام شود.

پارک ملی دریایی نایبند با ۴۶ هزارو ۶۸۷ هکتار مساحت در سال ۱۳۸۶ با مصوبه شماره ۲۹۵ در فهرست پارک‌های ملی کشور به ثبت رسید.