بازسازی اماکن آسیب‌دیده بوشهر پس از ارزیابی‌ها آغاز می‌شود

بازسازی اماکن آسیب‌دیده بوشهر پس از ارزیابی‌ها آغاز می‌شود

استاندار بوشهر گفت: پس از تکمیل بررسی‌های کارشناسی و برآورد میزان خسارات، عملیات آواربرداری و بازسازی اماکن آسیب‌دیده از حملات دشمن در استان بوشهر آغاز خواهد شد.

ارسلان زارع شنبه ۲۲ فروردین در پایان بازدید از مناطقی از شهر بوشهر که در جریان جنگ تحمیلی رمضان هدف بمباران دشمن قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: جنگ تحمیلی صهیونیستی ـ آمریکایی علیه ملت ایران علاوه بر خسارات انسانی، موجب تخریب ساختمان‌ها و تأسیسات اداری و اماکنی شد که به صورت مستمر به مردم خدمات ارائه می‌دادند.

وی افزود: در استان بوشهر نیز تعدادی از این مراکز در جریان تهاجمات دشمن دچار خسارت و تخریب شدند که امروز بخشی از این اماکن مورد بازدید میدانی قرار گرفت.

استاندار بوشهر با اشاره به برخی از این مراکز بیان کرد: سالن‌ها و ترمینال‌های فرودگاه بین‌المللی بوشهر، ساختمان‌های اداری هواشناسی و مجموعه‌ای از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی از جمله مکان‌هایی بودند که در این بازدید میزان خسارات وارد شده به آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

زارع با بیان اینکه در جنگ‌ها معمولاً هم اماکن نظامی و هم غیرنظامی در معرض آسیب قرار می‌گیرند، تصریح کرد: هرچند اکنون شاهد خسارات و تخریب‌هایی هستیم، اما همان‌گونه که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مقاطع مختلف تجربه کرده‌ایم، اراده و عزم ملت و مسئولان برای بازسازی و آبادانی کشور همواره جدی و استوار بوده است.

وی ادامه داد: بر همین اساس، پس از تکمیل ارزیابی‌ها، بررسی‌های کارشناسی و برآورد دقیق میزان خسارات، عملیات آواربرداری آغاز می‌شود و سپس ساخت و بازسازی ساختمان‌های تخریب شده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

استاندار بوشهر افزود: همچنین ساختمان‌ها و تأسیساتی که امکان استفاده مجدد داشته و قابلیت بازسازی و بهسازی دارند، طبق برنامه زمان‌بندی مشخص تعمیر و آماده بهره‌برداری خواهند شد.