پزشکیان: فراکسیون میانه‌روها برای ریاست مجلس شروطی دارد

با لوله‌ی تفنگ و نگاه محدود نمی‌شود مملکت را اداره کرد

پزشکیان: فراکسیون میانه‌روها برای ریاست مجلس شروطی دارد

مسعود پزشکیان با تاکید بر اینکه فراکسیون میانه‌روها در مجلس دوازدهم به لحاظ کیفی و کمّی قوی‌تر از مجلس یازدهم است، گفت: نظر این فراکسیون در انتخاب رئیس مجلس آینده تعیین‌کننده است. باید ببینیم کدام کاندیدای ریاست مجلس، شرایط فراکسیون را می‌پذیرد.

منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی انتخاب هیئت موسس فراکسیون میانه‌روها گفت: هیئت موسس این فراکسیون در روزهای اخیر انتخاب شده و هیئت موسس در گام بعدی اساسنامه و چارچوب کلی کار را خواهد نوشت. امیدواریم که با همکاری با یکدیگر بتوانیم بخشی از مشکلات مردم را کاهش دهیم.

آقای پزشکیان درباره‌ی تعداد اعضای فراکسیون میانه‌روها گفت: هنوز شمار نمایندگان میانه‌رو حاضر در این فراکسیون مشخص نیست اما در جلسه‌ی اخیر حدود پنجاه تا شصت نفر حضور داشتند و برخی هم امکان حضور در آن روز در جلسه را نداشتند و مجموع افراد حاضر در فراکسیون بیشتر از این تعداد خواهد بود.

او درباره‌ی حضور برخی چهره‌های اصولگرای معتدل همچون علاءالدین بروجردی در هیئت موسس فراکسیون میانه‌روها گفت: هر چه قدر بتوانیم بیشتر در مسیر اعتدال و میانه‌روی حرکت کنیم به نتیجه‌ی مطلوب‌تری دست خواهیم یافت. در این صورت دیگر تفاوتی ندارد که نماینده‌ای اصولگراست یا اصلاح‌طلب یا هر جریان دیگری.

پزشکیان ادامه داد: مهم آن است که بر مدار حق حرکت کنیم. در این صورت و با پرهیز از تندروی، معتدلین و میانه‌روهای جریان‌های مختلف می‌توانند در کنار هم در این فراکسیون فعالیت کنند.

این نماینده‌ی مردم در مجلس با بیان اینکه «تاکید رهبری بر این است که برای حل مشکلات از مردم کمک گرفته شود»، گفت: مردم به معنای این جناح و آن جناح نیست. مردم با سلایق و دیدگاه‌های متفاوت هستند و همه‌ی این مردم را باید فارغ از جناح‌بندی‌ها به رسمیت شناخت.

با لوله‌ی تفنگ و نگاه محدود نمی‌شود مملکت را اداره کرد

پزشکیان می‌گوید: برای کنار هم قرار دادن همه‌ی نیروهای سیاسی و مردم با گرایش‌ها و سلایق مختلف باید انشراح صدر داشت تا بتوانیم به اهدافی که می‌تواند تحقق آنها مشکلات جامعه را برطرف کند برسیم. با لوله‌ی تفنگ و نگاه محدود نمی‌شود مملکت را اداره کرد.

منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر گفت: هم به لحاظ کمّی و هم به جهت تجربه و کارشناسی فراکسیون میانه‌روها در دوره‌ی دوازدهم مجلس شورای اسلامی از مجلس یازدهم قوی‌تر است و بسیار امیدوار هستیم که این فراکسیون بتواند در حل مشکلات مردم نقش اساسی ایفا کند.

او درباره‌ی برخی تندروی‌های سال‌های اخیر گفت: با انگ زدن به افراد و حذف افراد با تجربه برای آنکه افرادی که تجربه‌ای ندارند بر سر کار بیایند از رسیدن به اهداف چشم‌انداز دور و دورتر خواهیم شد.

پزشکیان درباره‌ی احتمال ریاستش بر فراکسیون میانه‌روها گفت: نام‌های مختلفی مطرح‌شده و باید صبر کرد و دید که چه نامی از سوی اعضای فراکسیون انتخاب خواهد شد.

او درباره‌ی رایزنی‌های کاندیداهای ریاست مجلس دوازدهم با فراکسیون میانه‌روها گفت: افرادی که کاندیدا شدند صحبت‌هایی داشتند و پیگیری‌هایی دارند اما باید ببینیم که نظر فراکسیون چگونه است و شرایطی که دارند از سوی کدام یک از کاندیداهای ریاست مورد توجه قرار می‌گیرد. هر کدام که شرایط فراکسیون میانه‌روها را بپذیرند مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

پزشکیان در ادامه گفت: می‌باید افرادی که کاندیدای ریاست مجلس خواهند شد با فراکسیون میانه‌روها وارد رایزنی شوند و بررسی کرد که شرایط این فراکسیون مورد پذیرش کدام یک از کاندیداها قرار خواهد گرفت. در مجلس فعلی متاسفانه نمایندگان فراکسیون اقلیت را در تصمیم‌گیری‌ها بازی ندادند. در شرایط فعلی مجلس این افراد می‌توانند تعیین‌کننده باشند.

این نماینده‌ی جریان میانه‌روها در مجلس درباره‌ی احتمال کاندیداتوری‌اش در انتخابات هیئت رئیسه مجلس گفت: فعلا تصمیمی برای کاندیداتوری برای ریاست یا نایب رئیسی مجلس دوازدهم ندارم اما تصمیم نهایی در این باره به نظر فراکسیون میانه‌روها بازمی‌گردد و بر اساس آن عمل می‌کنیم. در این ارتباط هر جمع‌بندی که فراکسیون میانه‌روها به آن برسد تلاش خواهیم کرد که اتفاق بیفتد.

مسعود پزشکیان در پایان با اشاره به مرحله‌ی دوم انتخابات مجلس گفت: در بین کاندیداهای باقی مانده در برخی استان‌ها می‌توان افراد شایسته‌ای را برای انتخاب کردن پیدا کرد که مشی میانه‌رو و عقلانی داشته باشند.