ناظم الشریعه در میزگرد "خبرجنوب": فارس مدیر ورزشی شایسته نداشته است

حلقه گمشده ورزش در فارس تشکیل کمیته ای برای چاره اندیشی معضلات است

ناظم الشریعه در میزگرد "خبرجنوب": فارس مدیر ورزشی شایسته نداشته است

سرویس ورزشی " خبرجنوب "/ در ادامه برنامه های خدمت رسانی به ورزش فارس این بارمهمان میزگرد سایت خبری تحلیلی و سرویس ورزشی " خبرجنوب "  مهندس سید محمد ناظم الشریعه سر مربی شیرازی سابق تیم ملی فوتسال بود. وی با تاکید بر اینکه مدیریت در ورزش فارس ضعیف است عنوان نمود: کسی از صحبتهای من ناراحت نشود باید حقایق را گفت و کمک به رشد ورزش کرد،بحث من شخصی نیست ، آقایان باید میز را رها کنند بدنبال کار باشند باید برنامه‌ریزی کنند از افراد خبره استفاده کنند ، ما سالیان است که مدیر ورزشی شایسته نداریم و این لطمه به ورزش فارس زده ، باید بدانیم بدنبال چه چیزی در ورزش هستیم و آیا می خواهیم که ورزش فارس رشد و رونق پیدا کنید یا باری به هر جهت باشد ، این دوستان ما در سایر بخشها عملکرد خوبی دارند اما ورزش مدیر متخصص لازم دارد.

ناظم الشریعه افزود: ما در ورزش باید بدنبال این باشیم تا سرمایه‌گذاری کنیم برای سلامت جامعه ای که در آن هستیم و فرزندان ما در آن زندگی می‌کنند.

کل ورزش فارس دچار آسیب شده

سید محمد ناظم الشریعه خاطرنشان کرد: ما باید دنبال این باشیم که ببینیم در هر منطقه و شهر در چه ورزشی باید سرمایه‌گذاری کرد،مثلاً در استان‌هایی مثل خوزستان، فارس، تهران و مازندران در رشته فوتبال, فوتسال شهرهایی مثل شیراز، اصفهان ،شهرکرد، لرستان، تهران، کرج و..... مستعد سرمایه گذاری می‌باشد. اگر بتوانیم آسیب شناسی واقعی انجام دهیم مشکلات را شناسایی خواهیم کرد و در همان رشته در همان شهر سرمایه‌گذاری کرد، روزی به شهردار بندرعباس در جلسه خودمانی اظهار کردم شهردار شما در رشته فوتبال نمی‌توانید موفق باشید. به دلایل گوناگون مثل آب و هوا و بازیکنان مستعد بیایید و در رشته فوتبال ساحلی و یا فوتسال سرمایه‌گذاری و به این سمت کشیده شوید. الان نگاه کنید و ببینید هرمزگان در این دو رشته چقدر موفق بوده است یا مثلاً هندبال مخصوص سبزوار است در استان فارس، کازرون حرف اول را در هندبال می‌زند پس باید مسئولین بنشینند و از کارشناسان خبره دعوت کنند ریشه یابی  صورت گیرد تا یک برنامه مدون و کارشناسی شده ارائه و به وسیله اهل آن اجرا گردد.

وی گفت متاسفانه اینگونه نیست که در فارس فوتبال  خراب باشد،کل ورزش فارس دچار آسیب شده خراب می‌باشد اگر فوتبال بود می‌گفتم رئیس هیئت را عوض کنید اما هرگز رزش ما درست نمی‌شود،شما ببینید یک مدیر را در فارس می‌توان پیدا کرد که دارای برنامه باشد،آقای دکتر خداجو یک فرد فوتبالی و شایسته است اما آیا برنامه برای ورزش دارد در مدت مدیریت دو مدیر کل قبلی خدمت آنها رسیدم وازایشان خواستم برای ورزش فارس یک پلنت تعریف کنید برنامه داشته باشید،چگونه است که سایر استان‌ها مثل اصفهان ،کرمان ،مازندران و دیگری می‌توانند صنعت را به کمک ورزش بیاورند و از این راه برای رشد ورزش بهره ببرند چگونه است که در شهرستان لار عزیزان خیر می‌آیند و در زمینه ساخت و ساز ورزشی کمک می‌کنند اما در مرکز استان و شهر شیراز ما با مشکلات و معضلات عدیده روبرو هستیم.

نباید بنشینیم تا صنعت به سمت ورزش فارس بیاید بلکه ما باید به دنبال آنها برویم.

وی تاکید کرد می‌توانیم صنعت را به ورزش بیاوریم اما باید دیدگاه‌ها تغییر کند و تا زمانی که دیدگاه مدیران ما تغییر در آن حاصل نشود صنعت نمی‌تواند به کمک ورزش بیاید مدیران ارشد استان باید از صنایع شرکت نفت و سایر دستگاه‌ها بخواهند و آنها را اجبار به سرمایه‌گذاری در ورزش کنند. الان شرکت نفت بسیار درآمد خوبی دارد و یا پتروشیمی و یا معادن بسیار در استان فارس داریم که درآمدزایی خوبی دارم آنها را باید به سمت ورزش فارس سوق دهیم نباید بنشینیم تا صنعت بخواهد بیاید بلکه ما باید به دنبال آنها برویم.

ناظم الشریعه گریزی نیز به صدا و سیما کرد و عنوان داشت چرا صدا و سیما حاضر نیست حق پخش تلویزیونی را به ورزش پرداخت نماید در تمام دنیا این حق باشگاه‌ها هست که از پخش تلویزیونی پول دریافت نمایند اما آیا این گونه است یک جا باید جلوی این کار گرفته شود.

ناظم الشریعه در ادامه در رابطه با ورزش فارس گفت: فارس یک ایران کوچک است یکی از غنی‌ترین جاهای ایران است که استعدادهای فراوان دارد کجای ایران می‌توانید پیدا کنید که چهار فصل آب و هوایی بسیار خوب و عالی برای ورزش کردن وجود داشته باشد،پس فارس را می‌توان متفاوت‌تر نسبت به شهرهای دیگر کشور نگاه کرد به شرط آنکه مدیران ما متفاوت باشند چرا در فارس یک مدیر را که انتخاب می‌کنیم از او برنامه نمی‌خواهیم را نمی‌گوییم برنامه ۴ ساله خود را ارائه دهید مدیران ما دچار روزمرگی شدند  باری به هر جهت کار می‌کنند.

در فوتسال فارس می‌توان کارهای بزرگ انجام داد

وی بیان داشت: هیچ طرح و برنامه خاصی برای رشد ورزش وجود ندارد در حال حاضر همه دنبال این هستند که ورزشگاه میانرود یا سالن ۶۰۰۰ نفری را تکمیل کنند این کار بسیار خوب است اما فرض را بر این بگیریم که این ورزشگاه پارس الان آماده بهره‌برداری است آیا ما تیمی در لیگ برتر داریم که در آن بتواند مسابقه برابر تیم ها انجام دهد ویا سالن ۶۰۰۰ نفره را برای چه مسابقاتی به بهره‌برداری برسانیم اول باید در کنار زیرساخت‌ها به فکر نخبه پروری باشیم،ما ورزشگاه را می‌سازیم که در آن ورزشکاران بدنبال مسابقه باشند مگر ما تیمی داریم نگاهی به فوتبال فارس بیندازید ببینید چقدر مدارس فوتبال مثل قارچ روییده شده است خروجی این مدارس فوتبال چیست ،مربیان این تیم‌ها چه کسانی هستند ؟ماحصل حضور نوجوانان در مدارس فوتبال چیست قطعا پاسخ شما هم همین است که من می گویم ، بازیکن در اینگونه مدارس که تنها بدنبال درآمد زایی هستند. به هیچ وجه رشد پیدا نمی‌کند دوستان ما بدنبال آمار و کمییت هستند و دنبال کیفیت نیستند !

آقایان در فوتسال فارس می‌توان کارهای بزرگ انجام داد به شرط آنکه دیدگاه  بیزینسی نباشد و دیدگاه بر اساس سرمایه‌گذاری باشد و این دو با هم متفاوت می‌باشد، متاسفانه کار کارشناسی در ورزش فارس صورت نمیگیردو ورزش فارس گریبانگیر یک سری اتفاقات بد است و باید چاره‌ای برای آن کرد!

تا وقتی که مسئولین به دنبال آمار هستند، مشکلات غیرقابل حل می شوند

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران در رابطه با ضعف زیرساخت در ورزش فارس بیان کرد: درد دل تمام ورزشی های استان دقیقا موضوع کمبود زیرساخت و فضای ورزشی است. تا وقتی که مسئولین به دنبال آمار هستند، مشکلات غیرقابل حل می شوند.

محمد ناظم الشریعه با اشاره به مسابقات جام ملت های آسیا گفت: یکی از سالن های برگزاری مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا در تایلند، در ابتدا ظرفیت 15 هزار نفری داشته اما چند سال پیش این تعداد را به 6 هزار نفر کاهش دادند. چون به این موضوع پی بردند که سالن 15 هزار نفری کاربردی نیست و می توان با صرف هزینه های کمتر، امکانات بهتری را فراهم آورد. زمانیکه سرمربی تیم ملی فوتسال عراق بودم قرار بر این بود که یک قدم من برای پیشرفت فوتسال عراق بردارم و یک قدم هم آن ها برای ارتقاء امکانات و زیرساخت. پس از دو سال که دیدم کاری نمی کنند دیگر به همکاری با آن ها ادامه ندادم. چون تا یک جایی می شود بدون امکانات سطح کیفی ورزشکار را بالا برد. بعد از آن بستر مناسب عاملی برای رشد خواهد شد.

متأسفانه در شیراز موضوع فضای ورزشی بسیار نامطلوب است

وی افزود: متأسفانه در شیراز موضوع فضای ورزشی بسیار نامطلوب است و سوء مدیریت در سال های گذشته موجب شده تا سالن هایی ساخته شود که حتی قابلیت استفاده نیز ندارند. خاطرم هست در سال 97 با وزیر وقت ورزش در رابطه با ساخت سالن ورزشی جلسه داشتم و وقتی از ایشان پرسیدم چند هزار نفره باشد؟ گفتند که موضوع تعداد نیست. باید ببینید چند نفر به عنوان تماشاگر می آیند. حالا سالنی که در سال 97 ساخت آن آغاز گردید در اسفند 1400 بهره برداری و با ظرفیت 2 هزار نفر مسابقات و اردوهای مختلفی در آن برگزار شد. اما سوال من این است که ساخت و بهره برداری از ورزشگاه 6 هزار نفری شهید سلیمانی که در سفر مقام معظم رهبری در سال 1387 به شیراز مصوب شد چرا تاکنون انجام نشده است.

اگر مدیریت درست باشد، بخش خصوصی می تواند یاری رسان ورزش شود

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران با تأکید بر اینکه اگر مدیریت درست باشد، بخش خصوصی می تواند یاری رسان ورزش شود، ابراز کرد: برنامه ریزی برای رشد و پیشرفت در هر زمینه ای اگر با کارشناسی نباشد محکوم به شکست است. درست به مانند واگذاری خوابگاه ورزشی ورزشگاه 22 بهمن که در ابتدا به نظر می آمد با ورود بخش خصوصی به این پروژه، شرایط ورزش فارس و شیراز ارتقاء یابد اما پس از مدتی مشخص شد که این تنها عدم توانایی مدیریتی ورزش فارس را مشخص می کند و عملا خوابگاهی که برای برگزاری رویدادهای ورزشی می بایست به هیات های ورزشی تعلق گیرد، تبدیل به هتل شده و برداشت های مالی آنچنانی از آن می شود.

پروژه های زیادی در فارس و شیراز با هزینه های هنگفت بدون قابلیت بهره برداری مانده

ناظم الشریعه افزود: پروژه های زیادی در فارس و شیراز با هزینه های هنگفت پس از سال ها بدون قابلیت بهره برداری مانده است. شاید تنها راهکار این موضوع ساخت سالن ها و ورزشگاه هایی کوچکتر اما کاربردی تر باشد. شبیه همان کاری که شهرداری انجام می دهد و اماکن ورزشی که در اختیار دارد بیشترین بهره برداری را از آن می کند.

وی ادامه داد: البته شهرداری در رابطه با ورزش همگانی مسئولیت دارد اما متولیان ورزش فارس می بایست به فکر ورزش قهرمانی نیز باشند و بستر مناسب برای رشد قهرمانان ورزشی فارس را فراهم آورند.

پیشکسوت فوتسال شیراز از برنامه های خود برای احیای فوتسال این کلانشهر سخن گفت و افزود: پس از جدایی از تیم ملی کویت به سرعت فعالیت خود در رابطه با فوتسال فارس و شیراز را آغاز کردم. طی جلسه ای که با شهردار محترم شیراز داشتم در بحث همگانی و قهرمانی برای کارمندان این ارگان که نزدیک به 13 هزار نفر پرسنل دارد، طرح هایی ارائه دادم که اگر در یکی دو سال آینده به خوبی اجرا شود تأثیرات مثبتی بر روی فوتسال فارس خواهد گذاشت.

امیدوارم مجددا تیمی از فارس در لیگ برتر فوتسال کشور شرکت دهیم

ناظم الشریعه ادامه داد: پس از به سرانجام رسیدن این طرح، برنامه بعدی برای رشته های دیگر خواهد بود تا بتوانیم با همکاری و همیاری مسئولین مربوطه ورزش فارس را بیش از پیش به حرکت درآوریم.

وی خاطرنشان کرد: در رأس تمام برنامه ها، احیای فوتسال فارس است که سال ها از سطح اول کشور دور بوده. امیدوارم که موفق شویم مجدد تیمی از فارس در لیگ برتر فوتسال کشور شرکت دهیم که اگر این اتفاق رخ دهد به قطع یقین صنایع هم مانند گذشته ورود کرده و با قدرت مسیر رو به پیشرفت در فوتسال استان طی خواهد شد.

در شهر صدرا برنامه های ورزشی را تدوین و اجرایی کردیم تا توریسم ورزشی راجامه عمل بپوشانیم.

پیشکسوت ورزش فارس از دورنمای ساخت شهرهای جدید در اطراف کلانشهرها سخن گفت و عنوان کرد: یکی از دلایل ساخت شهرهای حاشیه اطراف کلانشهرها بر می گردد به نگاه سلامت محور دولت برای عموم مردم. لذا با در نظر گرفتن این موضوع از ابتدا در شهر صدرا برنامه های ورزشی را تدوین و اجرایی کردیم تا بتوانیم به یکی از مهمترین راهکارهای درآمدزایی کشور که توریسم ورزشی است جامه عمل بپوشانیم.

محمد ناظم الشریعه اضافه کرد: گذشته از اردوهای مختلفی از جمله اردوی تیم ملی فوتسال عراق که در شیراز و در شهر جدید صدرا برگزار شد، برنامه ریزی برای اردوی تیم ملی کویت و چندین اردوی دیگر داشتیم که عملی نشد.

وی با بیان اینکه در نظر داشتم تصویر سازی های منفی که از ایران در دید مردم جهان شکل گرفته بود را تغییر دهم، اظهار کرد: امنیت یکی از مهمترین اصول برای موفقیت در صنعت گردشگری است. بر همین اساس می خواستیم با حضور ورزشکاران کشورهای مختلف، امنیت و آرامش در ایران را به جهان نشان داده و مسیر رونق توریسم ورزشی را هموار سازیم.

یکی از گرانترین مربی های فوتسال جهان در رابطه با جام جهانی قطر ابراز داشت: فیفا پس از بررسی شرایط بد آب و هوایی کشور قطر ، به مسئولین ورزشی این کشور گفت که باید با کشورهای همسایه همکاری کند تا میزبانی مسابقات جام جهانی به نحو احسن برگزار شود.

ناظم الشریعه ابراز کرد: در همین راستا برنامه ای مدون تهیه کردم و با مسئولین وقت ورزش کشور در میان گذاشتم. این طرح به این شکل بود که 35 هکتار زمین در اختیار داشتیم که بلا استفاده مانده بود و قرار بر این شد تا در اختیار قطری ها گذاشته تا با احداث دهکده ورزشی و کمپ تمرینی تا برگزاری جام جهانی از آن استفاده کرده و پس از آن در اختیار خودمان قرار گیرد که بسیار مورد توجه فیفا و مسئولین ورزش قطر واقع شد.

فارس می تواند بهترین گزینه برای سرمایه گزاری ورزشی کشورهای همسایه باشد

وی با بیان اینکه این مسیر همیشه برای کشوری با پتانسیل های ایران باز است، خاطرنشان کرد: متأسفانه به دلایل مختلف این موضوع منتفی شد اما ایران و استان فارس به پتانسیل آب و هوای مساعد و شرایط بسیار خوبی که دارد می تواند بهترین گزینه برای سرمایه گزاری ورزشی کشورهای همسایه باشد.

سرمربی سابق باشگاه صدرای شیراز نسبت به رد درخواست مدیرکلی ورزش فارس بیان کرد: عدم وجود برنامه های کارشناسی در جهت رشد ورزش کشور، معضل بزرگی است که از بالاترین سطوح مدیریت ورزشی کشور نشأت می گیرد. حضور من در رأس ورزش فارس به تنهایی نمی توانست مشکلات را حل کند. روزی که به من پیشنهاد دادند من گفتم از من معتبرتر آقای مهران حاتمی هستند. زمانیکه با مهران حاتمی در این رابطه صحبت کردم به من گفت ترو خدا برایمان دردسر درست نکن. چرا که وقتی به این سمت انتخاب می شوید صرفا پشت میز می نشینید و با اتفاقاتی که برای ورزش این استان افتاده هر که از راه می رسد طلبکار است.

اکنون در رأس ورزش فارس، مدیری قرار دارد که از بدنه ورزش است

ناظم الشریعه تاکید کرد: هم اکنون در رأس ورزش فارس، مدیری قرار دارد که از بدنه ورزش است. لذا اگر بدون همراهی و همیاری از او توقع معجزه داشته باشیم باز هم شرایط نامناسب خواهد ماند. تا هنگامیکه گروهی با مدیریت جناب استاندار برای رفع مشکلات ورزشی فارس تشکیل نشود، این معضلات به قوت خود باقی خواهد ماند.

چه ایرادی دارد کارگروهی تشکیل شده و با استفاده از نظرات و تجربیات پیشکسوتان و نسل جوان برای حل مشکلات ورزش فارس طرح و برنامه مدون ارائه شود؟

وی با اشاره به تفاوت وزارت ورزش با دیگر وزارت خانه ها، عنوان کرد: تغییر نام تربیت بدنی به ورزش و جوانان نشان دهنده این بود که دو مقوله مهم در کنار یکدیگر برای ساخت آینده بهتر کشور الزامی است و سلامتی جزء جدا نشدنی از سیاست های دولت می باشد. ای کاش همانگونه که به اهمیت این دو موضوع پی بردند، آینده نگری کاربردی برای رفع موانع در نظر می گرفتند.

پیشکسوت ورزش فارس با تأکید بر این موضوع که از هر مسیری می رویم باز هم به ضعف مدیریتی و عدم برنامه ریزی می رسیم، ابراز کرد: اگر من مدیریت ورزش فارس را برعهده داشتم تمام مدارس فوتبال را تعطیل می کردم. چرا که اکثرا مربیانی بدون تجربه و تنها برای سر کیسه کردن مردم هستند و نتیجه آن می شود افول فوتبال این استان.

آرزو می کنم فجر سپاسی به لیگ برتر صعود کند تا دل مردم شاد شود

ناظم الشریعه در رابطه با احتمال حضور تیم فجر سپاسی در لیگ برتر فوتبال کشور، گفت: همه می خواهند فجر صعود کند اما کسی نمی گوید که اگر فجر به لیگ برتر رفت در کدام زمین باید بازی کند؟ با کدام زیرساخت و بستر باید از تیم های متمول کشور میزبانی کند؟ اصلا کسی هست که برای لیگ برتر برنامه ای داشته باشد؟ کسی وجود دارد که بگوید با صعود فجر به لیگ برتر، امکاناتی در حد و اندازه دیگر تیم های لیگ برتری در اختیار این باشگاه قرار می دهم؟

نه؛ هیچ کسی نگفته و نمی گوید و این است که اگر فجر به جمع برتر نشینان صعود کند تازه مشکلات آشکار می شود و متأسفانه باز هم به صورت آسانسوری به لیگ دسته اول باز می گردد. آرزو می کنم فجر سپاسی به لیگ برتر صعود کند تا دل مردم شاد شود اما اینکه بتواند بدون برنامه ریزی، بین آن همه تیم های سرمایه دار جایگاهی برای خود دست و پا کند، بعید می دانم؟

وی ادامه داد: همیشه می گوییم چرا بخش خصوصی برای حمایت از ورزش ورود نمی کند؟ مگر تیم شهر راز با بودجه ای کاملا شخصی اداره نمی شود؟ حالا که اشخاصی حاضر شده اند در ورزش سرمایه گذاری کنند، چرا به آن ها کمک نمی کنیم؟

به اندازه ای بی تفاوت از کنار این موضوع می گذریم که سرمایه گذاران عطای فعالیت در ورزش این استان را به لقایش ببخشند و بروند و پشت سرشان را نگاه نکنند. باید واقع بین باشیم و قبول کنیم که از استان هایی که در ورزش کشور تیمداری می کنند و موفق ظاهر می شوند خیلی فاصله داریم و سال ها زمان می برد تا بتوانیم با برنامه ریزی صحیح جایگاهی لایق فارس کسب کنیم.

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران در رابطه با عدم وجود ثبات مدیریتی در ورزش فارس اظهار کرد: اگر با دید تخصصی به مدیریت ورزشی نگاه شود خیلی از مشکلات دیگر به وجود نمی آید که بخواهد حل شود. نه تنها معضل اصلی ورزش فارس، بلکه در ورزش کشور وجود سمت سرپرست مشکل ساز شده است. واقعا دلیل قرار دادن سرپرست در رأس مدیریتی چیست؟ یعنی نسبت به توانایی آن فرد شک دارید و می خواهید او را محک بزنید؟

محمد ناظم الشریعه متذکر شد: یک نفر را یک سال به عنوان سرپرست قرار می دهند و خود آن شخص نیز نمی داند که در این سمت قدرتی دارد یا خیر. مشخصا در این شرایط به جای انجام کارهای اصلی به دنبال این موضوع می رود که برای کسب سمت مدیریت، لابی کند تا رأی به دست بیاورد.

وی افزود: با این شرایط ورزش روز به روز بیشتر به قهقرا می رود. دیگر هیچ جای دنیا این شکلی عمل نمی کنند. اگر می خواهید کسی را برای هدایت جایی بگذارید ابتدا با وی جلسه گرفته و شرایط را برایش توضیح دهید سپس اختیارات تام به او داده و اگر کاری از پیش نبرد برکنارش کنید. نه اینکه رویه ای در پیش بگیرید که هیچ کس نداند باید چه کار کند.

این پیشکسوت ورزش با انتقاد نسبت به عملکرد نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی، تشریح کرد: در بالاترین مرجع وضع قوانین ایران مجلس شورای اسلامی قرار دارد و نمایندگان هر استان وظیفه دارند که در جهت رشد و شکوفایی تمامی مسائل پیرامون استانشان در مجلس فعالیت کنند.

ناظم الشریعه بیان کرد: با این تفاسیر، یکی از نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی آقای محمدمهدی فروردین هستند که به عنوان رئیس فراکسیون ورزش و جوانان نیز فعالیت دارند. با اینکه با آقای فروردین دوست هستم اما نمی توان از بی اهمیتی ایشان نسبت به ورزش فارس خرده نگرفت. آقای فروردین از بدنه ورزش هستند و در این شرایط توقع بیشتری داریم که ورزش استان پهناور فارس به واسطه ریاست ایشان در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی حال و روز بهتری داشته باشد.

هیچ کس از هیچ جایی نمی آید مشکلات مارا حل کند

وی در پایان ضمن تشکر از سایت و روزنامه «خبرجنوب» برای پیگیری و مطالبه در ورزش، اظهار کرد: میزگردهایی که برای حل معضلات ورزش برگزار می شود بسیار خوب است اما نباید به همین یک برنامه بسنده کنید و می بایست ادامه دار باشد تا به سرانجام مقصود برسد. تا دست به دست هم ندهیم، هیچ کس از هیچ جایی نمی آید مشکلات مارا حل کند. تنها با همکاری و همیاری و البته فعل خواستن از طرف مسئولین استان، نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی و تمامی کسانی که می بایست برای مشکلات استان بالاخص در حوزه ورزش دل بسوزانند، این مهم به نتیجه می رسد. از نظر بنده حلقه گمشده رشد و شکوفایی ورزش در فارس تشکیل کمیته ای است تا با حضور متولیان استان برای معضلات چاره اندیشی کند.امیدوارم که در آینده اتفاقات خوبی برای ورزش فارس رخ دهد و فوتسال استان به دو دهه قبل خود که پایگاه قهرمانی جنوب کشور بود بازگردد.