متخصصان مشاغل مختلف کمک های خود را از زنان و کودکان تحت پوشش دریغ نکنند

دکتر ندا دیلمی مدیر بنیاد دستان مهربان شعبه فارس از متخصصان مشاغل مختلف ، صاحبان حرفه و مهارت و اندیشه ورزان خواست تا در کنار حمایت های مالی و معیشتی ، زنان سرپرست خانوار و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست را از حمایت های معنوی خود نیز بهره مند سازند.

متخصصان مشاغل مختلف کمک های خود را از زنان و کودکان تحت پوشش دریغ نکنند
به گزارش خبرجنوب ،  دکتر دیلمی در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه با تشریح کارکردهای بنیاد دستان مهربان شعبه فارس، برخی از خدمات این موسسه خیریه را تشریح کرد و افزود: دستان مهربان افراد تحت پوشش معرفی شده را از استانداری فارس ، فرمانداری شیراز و دیگر شهرستان ها ، نیروی انتظامی و شهرداری ها می پذیرد و تحت پوشش قرار می دهد ، شوراهای اسلامی هم در معرفی افراد با ما همفکری دارند ، در مجموع 15 هزار نفر در کشور زیر پوشش دستان مهربان قرار دارند و این شمار در استان فارس و شیراز به 150 خانواده و حدود 500 نفر افراد تحت پوشش می رسد.
دکتر دیلمی با بیان اینکه برای رفع نیازهای اولیه افراد تحت پوشش تلاش می‌شود تا با کمک خیرین تامین معیشت افراد تحت پوشش در اولویت قرار گیرد اضافه کرد: هر ماه سبد کالا در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار می گیرد ، یکی از مشکلات ما برای رساندن کمک ها به دست افراد نیازمند بُعد مسافت خانوارها است، خیلی از خانواده‌ها از مناطق دور استان به شیراز می‌آیند و سبد کالا را دریافت می‌کنند ، افرادی هستند که با همین سبد کالا ، یک ماه روزگار می‌گذرانند، اگر امکاناتی برای آمد و شد مددجویان تامین گردد و سازمان هایی بتوانند در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود کمک هایی برای آمد و شد نیازمندان در اختیار ما بگذارند کمک بزرگی به نیازمندان است.
مدیر موسسه بنیاد دستان مهربان شعبه شیراز در ادامه به موضوع درمان و بهداشت خانواده ها اشاره کرد و اضافه کرد: این مسایل هم در اولویت بنیاد دستان مهربان قرار دارد ، تامین اجاره و ودیعه اجاره مسکن نیز از اولویت های بعدی است ، تامین تجهیزات منزل نیز از دیگر حمایت‌های دستان مهربان است ، خیرین و نیکوکاران در هر کدام از موضوعات مطرح شده که تمایل داشته باشند می توانند با ما همراهی کنند ، ما به مسائل آموزشی مددجویان هم اهمیت داده‌ایم و این مسایل هم در اولویت قرار می‌دهیم، توسعه آموزشی می‌تواند بهداشت جسم و سلامت روان خانواده‌ها را بالا ببرد و در تربیت کودکان و خانواده بسیار موثر است.
دکتر دیلمی روانشناس و مشاوره خانواده با قریب به 30 سال تجربه‌ی ملی و بین المللی در حوزه تدریس و درمان روانشناختی خانواده ها در ادامه این گفت و گو بر لزوم تغییر نگاه به زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و از افراد متخصص دراین حوزه دعوت نمود تا با دستان مهربان همراه شوند و گفت :اولین مشکلی که برای این قشر از افراد جامعه به وجود می‌آید که در حقیقت بستر تمامی مشکلات بعدی است قرار گرفتن آنان در طبقه‌بندی‌هایی از جامعه است که نگاه ترحم آمیزی از سوی توده‌ی مردم ‌به آن می‌شود؛ نظیر طبقه‌ی بی‌سرپرست، خود‌سرپرست یا بدسرپرست که البته این نوع طبقه‌بندی اجتناب‌ناپذیر است. اما مردم باید فارغ از این نوع طبقه‌بندی‌ها‌ به این زنان، با نگاهی محترمانه و قابل احترام بنگرند. البته بخش‌های قابل توجهی از جامعه هم نگاه خوب و مثبتی به این زنان به عنوان زنانی توانمند و مستقل دارند با این حال نگاه طبقاتی باعث نگرش منفی می‌شود.

این مشاور خانواده و زنان همچنین به برخی از موفقیت های بنیاد دستان مهربان اشاره کرد و گفت : بنیاد نیکوکاری دستان مهربان کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی متعددی برای زنان مددجو برپا می‌کند. تعداد زیادی از زنان مددجو که عزم خود را برای خروج از چرخه‌ی مددجویی و رسیدن به استقلال مالی جزم می‌کنند در طول چند سال اخیر به این دوره‌ها آمده و بسیاری از آنها اکنون کسب و کار خود را دارند و از دیگران بی‌نیاز شده‌اند.  یک زن قبل از اینکه مهارت و دانشی بیاموزد باید یاد بگیرد چقدر نسبت به خود خوشبین باشد، چقدر اعتماد به نفس داشته باشد و چگونه باید خود را بشناسد و نقاط قوت خود را بیابد تا بر اساس آموزش، آن نقاط قوت را بارور کرده و از خودش یک انسان مستقل، بادانش و دارای جایگاه اجتماعی بسازد. من اطمینان می‌دهم اگر یک زن خود را باور نداشته باشد و برای خود ارزش قائل نباشد هر چقدر هم مهارت و دانش کسب کند نمی‌تواند به موفقیت برسد چراکه نمی‌تواند جایگاهی به دست بیاورد.

بنیاد دستان مهربان اکنون در حال حمایت از گروهی است که حساس‌ترین بخش از جامعه محسوب می‌شوند و درعین‌حال آسیب‌پذیرترین بخش، یعنی زنان مستقل و کودکان بی‌سرپرست ، این امر حساسیت در مسئولیت بنیاد را به شدت افزایش داده است، بنابراین برنامه‌های آموزشی وسیعی برای زنان مددجوی خود ترتیب داده است که طی آن، زنان یاد بگیرند چگونه خود را باور کنند. خودباوری رکن اصلی اقتدار است و این زنان عزیز، چنان‌چه توانایی‌های خود را باور کنند و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند می‌توانند در زمینه‌های مختلف حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. وقتی این برنامه‌های مبتنی بر خودباوری اجرا شود و این زنان، به آن نقطه می رسند آن‌وقت یاری دستان مهربان به این افراد بسیار مؤثرتر بوده و نتایج شگفت‌انگیزتری خواهد داشت.
انتهای پیام