دمای بوشهر به ۴۷ درجه رسید؛ هشدار هواشناسی نسبت به تلاطم دریا

دمای بوشهر به ۴۷ درجه رسید؛ هشدار هواشناسی نسبت به تلاطم دریا

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از ثبت دمای ۴۷ درجه سانتی‌گراد در برخی نقاط این استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و نسبت به شرایط ناپایدار جوی و دریایی در روزهای پیش رو هشدار داد.

پیام مساعدی روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته، شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و دشتی گرم‌ترین نقاط استان بودند که دمای آن‌ها به ۴۷ درجه سلسیوس رسید. همچنین در بنادر دیر، کنگان و عسلویه نیز دمای هوا ۴۵ درجه گزارش شده است. این در حالی است که دمای مرکز استان (بوشهر) طی این مدت بین ۲۸ تا ۳۷ درجه نوسان داشته است.

هشدار نسبت به وزش باد و تلاطم دریا

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به تحلیل نقشه‌های هواشناسی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی ساعات بعدازظهر امروز، با افزایش سرعت وزش باد، سواحل استان تا پیش از غروب آفتاب متلاطم شود.

مساعدی افزود: پس از یک آرامش موقت، از اواخر وقت جمعه تا یکشنبه هفته آینده، به دلیل وزش بادهای شدید شمال غربی، سواحل استان به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.

وضعیت گرد و غبار و کیفیت هوا

وی در خصوص وضعیت آسمان استان در ۲۴ ساعت آینده بیان کرد: آسمان استان غالباً صاف همراه با غبار محلی خواهد بود؛ اما با توجه به وزش باد شدید در ساعات بعدازظهر، احتمال کاهش کیفیت هوا و خیزش گرد و خاک در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

جزئیات شرایط دریایی و جوی:

  • وزش باد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی با سرعت ۱۲ تا ۳۴ و در برخی ساعات بیش از ۴۲ کیلومتر در ساعت خواهد بود که از اواخر شب کاهش نسبی (۸ تا ۳۰ کیلومتر) خواهد داشت.
  • ارتفاع موج: ارتفاع موج در خلیج فارس برای امروز بین ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر و برای فردا بین ۳۰ تا ۹۰ (و در برخی ساعات تا ۱۲۰) سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود.