خطیبی: بازیکن ۲۷ ساله را ۵ دقیقه به زمین می‌فرستند و ادعای جوان‌گرایی دارند!

خطیبی: بازیکن ۲۷ ساله را ۵ دقیقه به زمین می‌فرستند و ادعای جوان‌گرایی دارند!

سرمربی فجرسپاسی با تأکید بر سیاست این باشگاه برای استفاده از بازیکنان جوان گفت برنامه اصلی این تیم برای فصل آینده است و از روند جوان‌گرایی فجر دفاع کرد.

تیم فوتبال فجرسپاسی در هفته پنجم لیگ برتر، فردا (۱۲ شهریور) در خانه به مصاف مس شهربابک می‌رود. رسول خطیبی، سرمربی فجرسپاسی، در نشست خبری پیش از این دیدار درباره شرایط تیمش صحبت کرد.

خطیبی با اشاره به انگیزه‌های مس شهربابک اظهار کرد: مقابل تیمی قرار می‌گیریم که انگیزه‌های خودش را دارد. در زمین خودمان بازی می‌کنیم و امیدواریم با برنامه‌ای که داریم، بتوانیم سه امتیاز را به دست بیاوریم.

او ادامه داد: سه بازیکنی که از قبل مصدوم بودند هنوز به شرایط بازی نرسیده‌اند، اما از روند تیمم راضی هستم. در هفته‌های گذشته مقابل تیم‌هایی قرار گرفتیم که بیشتر به دفاع و ضدحمله روی آورده بودند.

انتظارات را بالا نبریم

سرمربی فجرسپاسی با اشاره به شرایط خاص آماده‌سازی تیمش گفت: نباید انتظارات را بیش از حد بالا ببریم، چون دیر کار را شروع کردیم و بدنسازی مناسبی نداشتیم. ساختار تیم تغییر کرده، اما با این شرایط جایگاه خوبی در جدول داریم.

خطیبی افزود: با جذب بازیکنان جوان، برنامه‌ای بلندمدت برای باشگاه داریم و برنامه اصلی ما برای فصل آینده است. در خط حمله بازیکنان باکیفیتی در اختیار داریم، اما تیمی که تازه شکل گرفته ابتدا باید ساختار دفاعی خود را پیدا کند که در این بخش مشکلی نداریم. در فاز هجومی نیاز به کار بیشتری داریم و روی ضربات آخر تمرکز خواهیم کرد.

وی گفت: در هر مسابقه چهار تا پنج موقعیت گل ایجاد می‌کنیم که این موضوع نکته مثبتی است و باید بتوانیم از این فرصت‌ها بهتر استفاده کنیم.

کنایه خطیبی به ادعای جوان‌گرایی

سرمربی فجرسپاسی درباره استفاده از بازیکنان جوان نیز گفت: در ترکیب اصلی ما ۶ بازیکن زیر ۲۳ سال حضور داشتند و بازیکنان ۲۰ و ۱۹ ساله هم بازی کرده‌اند. قطعاً به استفاده از این جوانان ادامه می‌دهیم، چرا که آنها آینده فوتبال کشور هستند و در سال‌های آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت.

خطیبی در ادامه با انتقاد از آنچه «جوان‌گرایی» برخی تیم‌ها خواند، اظهار کرد: بعضی آقایان بازیکن ۲۷ ساله دارند، پنج دقیقه به او بازی می‌دهند و بعد می‌گویند به بازیکن جوان میدان داده‌ایم!

او تأکید کرد: ما با قول و قرارهایی که با باشگاه داشته‌ایم، برنامه‌ای بلندمدت را دنبال خواهیم کرد و جوانان بخش مهمی از این برنامه هستند.