ترخیص ۸۶ دستگاه اتوبوس برقی شهرداری تهران از بندر شهید رجایی

ترخیص ۸۶ دستگاه اتوبوس برقی شهرداری تهران از بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از ترخیص ۸۶ دستگاه اتوبوس برقی متعلق به شهرداری تهران از بندر شهید رجایی بندرعباس با صدور دستورات ویژه قضایی خبر داد.

مجتبی قهرمانی با اشاره به تمهیدات اتخاذ شده برای تسهیل روند فعالیت‌های بندری و گمرکی در استان هرمزگان اظهار کرد: در حال حاضر فعالیت‌های عادی در بنادر و گمرکات استان در جریان است و دستگاه قضایی نیز در راستای کمک به دولت برای تسهیل فرآیندهای قانونی، حضور فعال و حمایت کامل دارد.

وی افزود: با صدور دستورات ویژه قضایی به منظور تسریع در روند ترخیص کالاهای موجود در بنادر و گمرکات استان، ۸۶ دستگاه اتوبوس برقی شهرداری تهران در حال خروج از بندر شهید رجایی بندرعباس و انتقال به تهران هستند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر حمایت دستگاه قضایی از روند خدمت‌رسانی به مردم خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور، دستگاه قضایی در راستای تسریع در خدمت‌رسانی و کمک به دولت در حوزه‌های مختلف، از تمامی ظرفیت‌های قانونی خود برای رفع موانع و تسریع در سازوکارهای موجود استفاده می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دادگستری هرمزگان در روز دوشنبه ۱۸ اسفند، قهرمانی همچنین از تعیین قاضی ویژه برای حوزه بنادر و گمرکات خبر داد و گفت: در این راستا با ابلاغ مأموریت به یکی از معاونان دادگستری استان هرمزگان، روند نظارت و پیگیری برای شناسایی و رفع موانع و همچنین تسهیل و تسریع در مراحل ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.