معاون استاندار فارس:

با وجود جنگ، هیچ کمبودی در کالاهای اساسی نداشتیم

امسال در بحث توزیع کالاها، علاوه بر روال سابق، از ابتکار جدید «روستابازار» استفاده شد

هیچ کمبودی در کالاهای اساسی نداشتیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس با اشاره به تداوم نظارت‌های دقیق و ابتکار «روستابازار» در ایام پایانی سال، گفت: به‌رغم جنگ نابرابر تحمیلی دشمن، هیچ گونه کمبودی در کالاهای اساسی و پرمصرف مردم استان احساس نشد.

مسعود گودرزی اظهار کرد: معاونت اقتصادی استانداری با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ریزی برای نیل به اهداف توسعه‌ای را مبتنی بر شعار سال در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به تمهیدات صورت‌گرفته در زمینه توزیع کالاهای اساسی و نظارت بر بازار در ایام پایانی سال و شروع سال جدید، افزود: با راهبری و مدیریت مناسب استاندار و حضور همیشگی ایشان در عرصه‌های اقتصادی، می‌توان گفت به‌رغم جنگ تحمیلی نابرابر و تجاوز دشمن به خاک عزیز ایران، هیچ گونه کمبودی در کالاهای مورد نیاز و پرمصرف مردم نداشتیم.

وی اضافه کرد: امسال در بحث توزیع کالاها، علاوه بر روال سابق (اصناف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌ها)، از ابتکار جدید «روستابازار» استفاده شد که در سراسر استان فارس اجرا گردید. هدف این طرح، تسهیل عرضه کالا بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس با بیان اینکه در بحث نظارت نیز امسال شاهد نظارت‌های تخصصی‌تر و فنی‌تری بودیم، گفت: روزانه دو اکیپ در شهرستان شیراز و یک اکیپ در سایر شهرستان‌ها، در کنار سایر گشت‌های مشترک، با هدایت دفتر اقتصادی به امر نظارت می‌پرداختند.

گودرزی تصریح کرد: توزیع‌کنندگان کالاهای اساسی نیز با توجه به شرایط جنگی، فرهنگ خوبی را در توزیع و فروش محصولات به نمایش گذاشتند، به‌طوری که موارد کمی از گران‌فروشی گزارش شد؛ این موضوع علاوه بر اثربخشی نظارت دقیق، نشان‌دهنده فرهنگ بالای فعالان اقتصادی است و تلاش همه دست‌اندرکاران جای قدردانی دارد.

وی همچنین به سایر فعالیت‌ها برای تداوم خدمات‌رسانی به مردم مانند خدمات بانکی اشاره کرد و گفت: اکثر شعب بانکی تا آخرین روزهای سال خدمات‌رسانی کردند؛ در عرصه قوت لایموت مردم یعنی نان نیز، تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌های استان به خوبی انجام شد و سهمیه آرد نانواها تا ۱۵ فروردین در اختیار آنان قرار گرفت؛ این صنف نیز مانند گذشته به وظایف خود به خوبی عمل کرد. گودرزی تأکید کرد: در استان فارس ۲۲۰ هزار واحد صنفی فعال وجود دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس با اشاره به سرکشی از واحدهای تولیدی، حل مشکلات بیمه‌ای و بانکی و تامین سوخت آن‌ها، گفت: ما در این شرایط جنگی از تولید غافل نبودیم و توجه به امر تولید، موضوع مهمی بود که به همه جنبه‌های آن پرداخته شد.

گودرزی در ادامه به شعار سال اشاره کرد و افزود: در سال جدید، از دستگاه‌های اجرایی خواسته‌ایم برنامه‌های خود را به صورت دقیق و عملیاتی اعلام کنند تا با یک برنامه‌ریزی منسجم و وحدت رویه، رشد، توسعه و رونق اقتصادی استان را با خرد جمعی دنبال کنیم.

وی ضمن آرزوی پیروزی رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح قهرمان در جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی علیه ملت رشید ایران، اظهار کرد: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده‌شده در حوزه اقتصادی استان، ضمن جبران خسارت‌های ناشی از این جنگ نابرابر، بتوانیم گامی در مسیر توسعه و رونق اقتصادی برداشته و نیازهای مردم را به خوبی تامین کنیم.