با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد ریالی بخش دولتی و خصوصی، ۳ هکتار باغ لیموترش در شهرستان رودان زیر سایهبان احداث شد. این طرح با هدف افزایش راندمان آبیاری، مقابله با گرمازدگی و خشکسالی، و ترویج روشهای نوین کشت به بهرهبرداری رسیده است.
فراز امیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان، از احداث باغ لیموترش در زیر سایهبان به مساحت ۳ هکتار در این شهرستان خبر داد.
وی هدف از این اقدام را ترویج طرح اصلاح الگوی تولید عنوان کرد.
محمدرضا شیخزاده، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، در این خصوص افزود: این طرح با تسهیلات دولتی ۱۵ میلیارد ریال و سرمایهگذاری بخش خصوصی ۳۵ میلیارد ریال، در مجموع با مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به اجرا درآمده است.
به گفته وی، اهداف اصلی این طرح شامل مقابله با گرمازدگی و افزایش راندمان آبیاری است.
مسعود گرگیج، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، نیز ابراز امیدواری کرد که این طرح الگو و ترویجی که توسط روحانگیز سدید، کشاورز پیشروی شهرستان رودان، در منطقه خطیف به مرحله اجرا درآمده، بتواند در راستای ترویج استفاده از روشهای نوین کشت، کاهش خسارت ناشی از خشکسالیهای اخیر، مدیریت تغییرات اقلیم و اصلاح الگوی تولید در منطقه، بسیار راهگشا باشد.