در پارک علم و فناوری فارس؛ تولید محصولات آرایشی از تاج مرغ

یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری فارس با انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی توانست تاج مرغ را به مواد اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی تبدیل کند.

در پارک علم و فناوری فارس؛ تولید محصولات آرایشی از تاج مرغ

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری فارس از تبدیل تاج مرغ به مواد اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی خبر داد و گفت: ما موفق شدیم از این دورریز صنعت مرغدادی، ترکیبات مؤثری برای تولید محصولات مراقبت از پوست و مو استخراج کنیم.

اصغر پارسایی با اشاره به رویکرد نوآورانه این مجموعه افزود: تاج مرغ که پیش از این به‌عنوان ضایعات دور ریخته می‌شد، اکنون در فرآیند‌های تحقیق و توسعه شرکت ما به ماده‌ای با ارزش افزوده بالا تبدیل شده و صرفاً در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان از همکاری گسترده علمی با دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در قالب طرح‌های تحقیقاتی، پایان‌نامه‌ها و طرح‌های مشترک پژوهشی با مجموعه ما همکاری دارند که این موضوع نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و توسعه فناوری‌های نوین شرکت داشته است.