تداوم افزایش دمای خوزستان/ هشدار «نارنجی» وقوع گرد و خاک

تداوم افزایش دمای خوزستان/ هشدار «نارنجی» وقوع گرد و خاک

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم روند افزایشی دما تا روز جمعه خبر داد. 

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی تا اوایل هفته آینده استقرار جو پایدار را نشان می‌دهد. تا اواخر وقت امروز چهارشنبه ۲۰ خردادماه در بیشتر مناطق استان خوزستان به ویژه در مناطق شمال شرقی و شرقی وزش باد به صورت متوسط همراه با تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود، سپس از اواخر روز پنجشنبه تا اواخر روز شنبه بر میزان شدت باد افزوده خواهد شد.

وی افزود: وزش باد در این روزها به ویژه در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی به صورت متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود که با توجه به میزان وزش باد، احتمال برخاستن گرد و خاک موقتی نیز دور از انتظار نیست. 

سبزه‌زاری در ادامه بیان کرد: تا روز جمعه ۲۲ خرداد، روند افزایش دما ادامه دارد و سپس روز شنبه دما بین دو تا سه درجه کاهش خواهد یافت.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آغاجاری با ۴۶.۸ و ایذه با ۲۰.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۶.۵ و ۲۷.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

هشدار «نارنجی» وقوع گرد و خاک در خوزستان 

اداره‌کل هواشناسی خوزستان با پیش‌بینی برخاستن گرد و خاک‌های موقتی، هشدار سطح نارنجی صادر کرد. 

به گزارش ایسنا، در هشدار سطح نارنجی شماره ۱۱ امروز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ اداره‌کل هواشناسی استان خوزستان، وزش باد متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای و برخاستن گرد و خاک‌های موقتی پیش‌بینی شده است.

این پدیده در مناطق غربی، جنوب غربی، مرکزی و جنوبی از اوایل وقت جمعه تا اواخر وقت همان روز رخ خواهد داد.