ادامه جنگ علیه ایران برای آمریکا و اسرائیل پرهزینه است /مصالحه به نفع دو طرف است

ادامه جنگ علیه ایران برای آمریکا و اسرائیل پرهزینه است /مصالحه به نفع دو طرف است

روزنامه اعتماد نوشت:
اسراییل در جنگ دوساله خود و خصوصا در این دوازده روز مقدار زیادی از مهمات و موشک‌ها و پهپادهای انتحاری خود را از دست داده است و برای ادامه جنگ محتمل نیاز به پشتیبانی لازم دارد.

برای ایران نیز بسیج و آمادگی کنونی و رکود و بلاتکلیفی تولید و بازار پرهزینه است. شاید اکنون زمان آن باشد که ایران نیز در شرایط سلامت زیرساخت‌های خود و چرخش متعارف زندگی در شرایطی که اسطوره نفوذناپذیری اسراییل را درهم شکسته است ‌به مصالحه‌ تن دهد و خود را از مصاف این ناکسان نه چندان متعارف برهاند. 

خصوصا که اکنون از همیشه آشکارتر است که اسراییل و امریکا در واقع یک بسته و در یک سنگر و مورد حمایت اروپا هستند و در منطقه نیز جز همدردی زبانی مددی به ایران نرسید! ایرانی که ۴۷ سال ثروت خود را صرف عملیات حمایتی از حقوق تضییع شده آنان کرده است.