شادی عروسی که با شلیک گلوله در دهدشت به عزا تبدیل شد

مخفیگاه متهم شناسایی و در یک عملیات منسجم و با هماهنگی مقام قضایی، فرد ضارب دستگیر شد

شادی عروسی که با شلیک گلوله در دهدشت به عزا تبدیل شد

فرمانده انتظامی کهگیلویه از دستگیری عامل تیراندازی مرگباری که منجر به مرگ یک نفر در حاشیه مراسم عروسی در دهدشت شده بود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی نیروی انتظامی شهرستان کهگیلویه ، سرهنگ سید محمد موسوی روز سه‌شنبه با تشریح جزییات این حادثه اظهار داشت: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر وقوع تیراندازی در حاشیه یک مراسم عروسی در دهدشت، بلافاصله گشت‌های انتظامی و عوامل اورژانس به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه در تاریخ ۲۳ آبان‌ماه رخ داد و با تلاش شبانه‌روزی پلیس و با شناسایی مخفیگاه متهم در یکی از شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد به سرانجام رسید افزود: در این حادثه، یک نفر بر اثر اصابت گلوله سلاح شکاری از ناحیه شکم مجروح و به بیمارستان جلیل یاسوج منتقل شد.

فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه افزود: متأسفانه با وجود تلاش‌های کادر درمان، این فرد در بامداد روز سوم آذرماه جان خود را از دست داد.

سرهنگ موسوی با تأکید بر جدیت پلیس در پیگیری این پرونده خاطرنشان کرد: با آغاز تحقیقات میدانی و اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه متهم شناسایی و در یک عملیات منسجم و با هماهنگی مقام قضایی، فرد ضارب دستگیر شد.

وی همچنین از کشف و ضبط یک قبضه سلاح شکاری که در این تیراندازی مورد استفاده قرار گرفته بود خبر داد و گفت: متهم پس از تشکیل پرونده، برای طی مراحل قانونی و رسیدگی قضایی تحویل مراجع ذیصلاح شد.

سرهنگ موسوی هشدار داد: پلیس با هرگونه اقدامی که امنیت عمومی جامعه را به مخاطره اندازد، بر اساس قانون برخورد شدید خواهد کرد.

دهدشت مرکز شهرستان ۱۳۲ هزار نفری کهگیلویه بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد.