فعالیت نانوایان اهواز در سه نوبت کاری

رییس اتاق اصناف مرکز استان خوزستان گفت: نانوایان کلانشهر اهواز در سه نوبت کاری و طبق روال عادی به مردم خدمات ارایه می‌دهند.

فعالیت نانوایان اهواز در سه نوبت کاری

مصطفی پناباد با اشاره به فعالیت نانوایان شهرستان اهواز در سه نوبت کاری اظهار کرد: سهمیه آرد تمام نانوایان به طور کامل و به موقع تامین شده و در دسترس است. بنابراین همه نانوایان اهواز در سه نوبت کاری، مانند روزهای گذشته پخت نان را انجام می‌دهند. 

وی افزود: مردم اهواز نگران تامین کالاهای اساسی و ضروری خود نباشند، زیرا به اندازه کافی کالا در انبارها ذخیره‌سازی شده و موجود است و در دسترس کسبه و بازاریان جهت عرضه در شبکه توزیع قرار خواهند گرفت. 

 رییس اتاق اصناف مرکز استان خوزستان با اشاره به اعلام آمادگی کامل اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی اهواز گفت: مردم اهواز مطمئن باشند که اصناف، بازاریان و کسبه همچون سنوات گذشته در خدمات‌رسانی به همشهریان لحظه‌ای درنگ نخواهند کرد. بنابراین درخواست می‌شود با خودداری و اجتناب از خریدهای هیجانی، ما را در این خدمت‌رسانی یاری کنند.