سردار رادان: بیش از ۳۰۰ هزار زائر از مرزهای کشور راهی عتبات شدند

سردار رادان: بیش از ۳۰۰ هزار زائر از مرزهای کشور راهی عتبات شدند

فرمانده کل انتظامی کشور از خروج بیش از ۳۰۰ هزار زائر اربعین از مرزهای کشور خبر داد و گفت: تردد در تمامی پایانه‌های مرزی به‌صورت روان انجام می‌شود و زمان احراز هویت و ثبت مهر گذرنامه برای هر زائر به حدود چهار ثانیه رسیده است.

سردار احمدرضا رادان روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرز شلمچه اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار زائر از مرزهای کشور برای حضور در مراسم اربعین حسینی عازم عراق شده‌اند و روند تردد در همه مرزها بدون مشکل در حال انجام است.

وی با اشاره به تسهیل فرآیند عبور زائران افزود: میانگین زمان ایستایی هر زائر برای احراز هویت و ثبت مهر گذرنامه حدود چهار ثانیه است. همچنین شمار گذرنامه‌های زیارتی صادرشده از طریق سامانه «پلیس من» از ۶۲۰ هزار جلد فراتر رفته است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه در روزهای آینده حجم تردد زائران افزایش خواهد یافت، گفت: هماهنگی مطلوبی میان پلیس ایران و عراق برقرار است و سامانه «سجاد» در مرز شلمچه و طرف عراقی به‌صورت فعال خدمات لازم را ارائه می‌کند.

سردار رادان از زائران خواست زمان سفر خود را به‌گونه‌ای مدیریت کنند که خروج از کشور به روزهای پایانی منتهی به اربعین موکول نشود و مدت اقامت خود را نیز تا حد امکان کوتاه‌تر برنامه‌ریزی کنند تا خدمات‌رسانی به زائران با سهولت بیشتری انجام شود.

مرز بین‌المللی شلمچه در شهرستان خرمشهر یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های زمینی تردد زائران اربعین میان ایران و عراق است و هر ساله در ایام اربعین، به‌صورت شبانه‌روزی به زائران خدمات مرزی، حمل‌ونقل، اسکان و امدادرسانی ارائه می‌کند.