رودخانه خشک شیراز برای بارندگی‌های پیش‌رو ایمن‌سازی می‌شود

رودخانه خشک شیراز برای بارندگی‌های پیش‌رو ایمن‌سازی می‌شود

رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز از شتاب گرفتن عملیات اجرای دیوارهای حفاظتی و بتن‌ریزی در بخش‌هایی از رودخانه خشک خبر داد و گفت: این طرح با هدف جلوگیری از فرسایش، تثبیت دیواره‌ها و کاهش خطرات احتمالی ناشی از سیلاب‌های فصلی در حال اجراست.

علی‌حسین عباسی، دوشنبه پنجم مرداد در نشست سازمان عمران شهرداری شیراز اظهار کرد: عملیات احداث دیوارهای سنگی و اجرای بتن‌ریزی در بخش‌هایی از رودخانه خشک با هدف افزایش استحکام سازه‌ها، حفاظت از دیواره‌ها و ارتقای ایمنی مسیر جریان آب با سرعت در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به نزدیک شدن فصل بارندگی و ضرورت آماده‌سازی زیرساخت‌های شهری، اجرای این اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گرفته تا میزان آسیب‌های احتمالی ناشی از جریان‌های سیلابی کاهش یابد.

رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز ادامه داد: این سازمان با بهره‌گیری از توان فنی و اجرایی خود، اجرای پروژه‌های نگهداری و تقویت زیرساخت‌های شهری را به‌صورت مستمر دنبال می‌کند تا پایداری سازه‌ها و ایمنی شهروندان افزایش یابد.